Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik voltak a legnagyobb bakik...

Mik voltak a legnagyobb bakik amiket friss szülőként elkövetettek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Az egyik, nyolc hónapos lehetett a gyerkőc amikor nyugis pelenkázás érdekében kezébe nyomtam a kiürült babaolajos flakont. Még én törölgettem ő a kupakot levette és kinyalogatta a maradékot. Hányt egyet tőle, de szerencsére nem lett baja. Hú én halmoztam a bakikat. Imádta ha feldobtam a levegőbe, édesen kacagott hozzá. Egyszer figyelmetlen voltam a konyhában, ott alacsony a csillár és beütötte a buksiját. Mindketten sírtunk. Egy évvel később párom ugyanezt megismételte.Azt hiszem erre mondják, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Nem lett baja a gyerkőcnek, de mi kisebb sokkot kaptunk. A legnagyobb baki az volt amikor kétévesen dackorszakban hisztizni kezdett. Fogtuk egymás kezét, ő földhöz akarta vágni magát, én meg automatikusan fölfelé húztam, hogy ne essen el. Meghúzódott kicsit a könyöke, hál istennek akkor sem volt semmi komoly, de én sokat tanultam belőle. Na meg amikor első motorozásai egyikénél nem voltam elég gyors és áthúzott az úttesten. A gyerekeimre az angyalok vigyáznak, mert én kevés vagyok. Mondtam akkor, és gondolom ezt ma is.
2010. jún. 29. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

én orrcsepp helyett a Vigantolt csöpögtettem, megevett egy A4-es lap felét mire észrevettem, kicsúszott a kezemből és a fürdőkádba koccoltunk.

Eddig ennyi, még csak nyolc hós.

2010. jún. 29. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Megálltunk az utcán -járdán, nem fogtam a babakocsit, ami persze elkezdett gurulni az úttest felé... Csak pár centit tett meg, de én éveket öregedtem akkor.
2010. jún. 29. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Párom lerakta a babahordót az asztalhoz s ő leverte a vázát miközben egy marék orgonát tömött a szájába. Egész nap bámultam de szerencsére nem mérgező s nem lett baja.

Azt hittem meghalok mikor a törést meghallottam.

Legutóbb meg hideg vízzel mosta meg a párom a kezét mert nem tudta milyen hőfok kell. (7hós fiú)

2010. jún. 29. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
A kórházból hazafelé párom egy görbe padra tette a babahordozót, majdnem leesett, úgy kaptuk el... Más feltűnően vészeset nem csináltunk eddig, szerencsére :D 15 hónapos fiú
2010. jún. 29. 22:09
 6/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
61%
Épp ma elfelejtettem megmelegíteni a püréjét! Fél órval korábban leturmixoltam, kiöntöttem, és mikor vittem etetni a gyereket, elfelejtettem melegvízbe állítani. (Előtte hűtőből szedtem ki a gyümit...) Már nem volt jéghideg, de majd rosszul lettem, mikor elkezdett köhécselni a gyerek...
2010. jún. 29. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!