Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legnagyobb...

Mi volt eddig a legnagyobb "pénzkidobás" amit a gyereknek vettél, vagy kapott?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy bébiőr, használtan vettem 10 ezerért, de soha nem is használtuk. Fülhőmérő... nagy sz@r, soha nem mutat jól... Talán ez a kettő, amiben elcsábultam.
2011. febr. 6. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ajándék: zenélős forgó a kiságy fölé, rém idegesítő, a gyerek viszont rá se bagózott.

Saját szerzemény: vízhőmérő, kb. 1 hétig használtam, utána rájöttem, nekem is van hőérzékem.

2011. febr. 6. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

elektromos orrszívó 5 éve 10.000-ért. A vizes, híg takony is kifogott rajta, még az orra alól sem volt képes felszippantani.

Kapni sok szirszart kaptak, zenélős vackokat, ezek kimaradhattak volna nyugodtan.

Ja, a kiságyat is kb. 3-4 alkalommal használta mindkét gyerek, de azt sógornőméktől örököltük.

2011. febr. 6. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Testverbabakocsi.

Nem a babakocsi hibaja, abba bele voltam szerelmesedve, mai napig elismerem, hogy nagyon jo volt. A gyerekek is szerettek. Volna.

Viszont az tortent, hogy mi egy nagyon forgalmas ut menten lakunk, ahol az uttesten eletveszelyes kozlekedni. A jardat pedig elkezdtek felujitani 2 hettel azutan, hogy megvettuk a babakocsit. Es fel even at felujitottak. Ez viszont azt jelentette, hogy fel volt asva, turva, meg szimpla babakocsit sem lehetett eltolni a szuk osvenyen, amit hagytak, nemhogy dupla babakocsit. Onnantol kezdve nem tudtam kitolni meg az udvarrol sem a babakocsit, max akkor hasznaltuk, ha autoval mentunk el valahova es utana kellett babakocsizni.

Mire elkeszult a jarda, addigra elkoltoztunk a ferjem szuleihez es el kellett adnom a babakocsit, mert egyszeruen nem fert be a garazsba, a lakasba meg annyira sem, raadasul mar mindig volt velunk valaki, aki el tudott jonni velunk, nem kellett egyedul tolnom a ket gyereket.

De en akkor is sajnalom. :-(

A penzt is, amit veszitettem rajta (bar ahhoz kepest nem sok volt a bukta, kb 10ezer forint).

Haszontalan dolog volt a hordozokendo is, mert ket probalkozas utan rajottem, hogy a hordozas nem az en vilagom, de azon nem sokat buktam, mert az uj kendeot szinte ujan adtam el ismerosnek, aki tisztaban volt a kendo ujszeru allapotaval, igy szinte a teljes arat kifizette.

- szilikonos etetokanal: a gyerekek nem szerettek

- ajandekba kapott cipok: nagylabuak a sracok, igy kb 6-8 honaposan nottek bele azokba a cipokbe, amiket max jarobabakra lehet adni, tehat egyszer sem volt a labukon, illetve mas ajandekcipobe tuti nem jo evszakban nottek bele, mondjuk majusban a hotaposoba es igy tovabb.

2011. febr. 6. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket vettem én:

-cumis lázmérő, az istennek nem tudtam a szájába könyörögni (ujjszopós baba, sőt most a második babám is az, bár már van új hőmérőnk azóta)

-vízhőmérő, ez egy hülyeség szerintem

-elöl keresztben patentos body, képtelenség ráadni a babára szerintem, vagy ha sikerül, akkor nyomja őt a patent a hóna alatt

Másoktól kaptuk:

-téli babámra 2 db 56-os méretű napozó

-nyáron kaptunk téli sapkát, mire tél lett, kinőtte

-újszülöttre 56-os igazi kemény farmernadrágot, még én se venném fel

-mindenféle idegesítő nagyon hangos zenélő játékot is kaptunk már

-nyári ruhát kaptunk nyáron, de akkorát, hogy télre nőtt bele

-ááá sok ilyen hülyeség volt, amit kaptunk, még tudnék sorolni, hirtelen ennyi jutott eszembe

2011. febr. 6. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

[link]

ez a játék, életveszélyes!!!!

2011. febr. 6. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
cumis hőmérő, elektromos orrszívó, aventes cumisüvegkészlet
2011. febr. 6. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia

Amit vettunk:

-fullazmero

Amit kaptunk:

-masfel meteres plussmedve (kulfoldon eleunk es karacsonyra mindenkitol egy hsznos ajandekot kertunk...ezt egy oporszivos orrszivo helyett kaptuk)

-babykomp (regen tudom, hogy divat volt es egy idosebb baratunktol kaptuk ajandekba.Nagyon orultem neki, de nem hasznaljuk, csak a zenelo reszet az elejerol)

-csomo ruhat amik mar akkor kicsik voltak amikor megkapta oket (unokatesom lanya gyorsan meg is orokolte azokat)

anyosomektol kapott a lanyunk rengeteg erdekes ajandekot amit soha de soha nem adnank neki oda ....de legalabbis nem akkor amikor kapta (pl 7 hetesen csoki stb stb)

2011. febr. 6. 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Játékdaru 12.ooo-ért. Ezt kérte karácsonyra, de nem pont olyan amilyen volt már neki csak elromlott. Gondoltam ez jobb két oldalon tudott dolgokat. De nem. Karácsony alatt játszott vele, azóta sem.
2011. febr. 6. 23:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolso elotti vagyok

Maszo micimackot vettuk neki, de rettegett tole.

Telapora kapta az akkor 9.5 honapos kislanyom, mert nem maszott (azota sem, de mint kiderult ezt betegseg okozza).Most kzd vele jatszani, ha nincs bekapcsolva.Ha bekapcsolom nezi nezi, de ha fel maszik el kezd hozzam bujni.

Talan amire nagykoru lesz meg is baratkozna :D

bezzeg a tancolo micimackotol nem fel....

2011. febr. 6. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!