Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most őszintén mire gondolsz...

Most őszintén mire gondolsz szülőként ha 3 kicsi gyerekes házaspárt látsz? Rendezvényen, vagy boltban vagy akárhol.

Figyelt kérdés
A gyerekek mind 5 év alattiak és nincs köztük iker.
2011. szept. 25. 12:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Most még irigy vagyok, de remélem, hamarosan nekünk is lesz 3. baba.

Ha összejön, akkor 4 éven belül lesz a 3 gyerkőc.

SZerintem tök jó dolog a nagycsalád.

2011. szept. 25. 13:35
 12/37 anonim ***** válasza:
És te, kedves kérdező, te mit gondolsz?
2011. szept. 25. 13:35
 13/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mi vagyunk az a család azért kérdezem, és hihetetlen mód megbámulnak minket ha a 3 gyerekkel megyünk valahova.

Nem tudom hova tenni, legszívesebben megkérdeztem volna most, a hétvégi kirándulásunkkor a szembe jövőket hogy ilyenkor mi jár a fejükben? Hogy milyen felelőtlenek vagyunk? Vagy hogy MIND 3 a miénk e?

Akik szóba elegyednek azok általában idősebb nénik, mindig az első három mondat között van, hogy a mai világban ez milyen merészség és hogy ugye nem így terveztük hogy ennyire gyorsan jöjjenek...

Azon töprengtem, vajon a fiatalabb, velünk egykorúak is ugyanerre gondolnak először?

Természetesen tiszták, rendezettek a gyerekek, és mi is:)

És ráadásul a középsőm lány, szóval ez sem igaz hogy a harmadik csak azért jött, hátha más nemű...

2011. szept. 25. 13:39
 14/37 anonim ***** válasza:

Mit gondolnék? Semmit. Max annyit, hogy nem lehet könnyű 3 picivel :)

Nekünk is 3 gyerekünk van, de nagyobb korkülönbséggel :)

2011. szept. 25. 13:47
 15/37 anonim ***** válasza:
47%

Mit gondolhatnék?

Nálunk is 3 gyermek van- mind a 3 lány,a legnagyobb 4,2 évesek,és holnap 2 hetes. :-D

Mivel csak 25 vagyok,így jóóól megbámulnak,de annyira nem érdekel! (ja,magyar vagyok!)

Idős nénike a minap megszólított,akkor csak a 2 kisebb volt velem,csodálta,hogy milyen szépek. Aztán rákérdezett,hogy az apuka dolgos ember e. Na,sok köze nincs hozzá,magamban fel is háborodtam,de azért megmondtam,hogy IGEN! DOLGOS!

(A néni konkrétan le hidalt,hogy a legkisebb gyermek ilyen kicsi,és már az utakat rovom,nem pihenek...de ez van,nincs segítségem!)

Mi nem azért vállaltuk be a harmadikat,hogy "hátha fiú lesz"-mondjuk próbáltuk befolyásolni,a párom miatt,aki annyira fiút szeretett volna-,hanem mert én imádtam az első kettőt is várni,és megszülni,és imádom nevelni Őket!!! -na,persze nem mindig egy angyalok! de hát...

A párom nem szeretne többet,én még igen! Még ha lányokat is,de legalább 2 még jöhetne! :-D

Magam is nagy családból jöttem,és én csak ehhez értek- gyermek nevelés- szívesen csinálom!

Hogy más mit gondol,meg nem igazán érdekel!

- pedig az egyik (tartozik a csaj) a fejemhez vágta,hogy "fialom a gyerekeket" ,de ezt még csak szóra se méltattam!

Senki nem ismer,így nem tudja,mit miért!

Gondolom más is így van ezzel- ha jönnek,kérdeznek,választ kapnak. Hát,ilyen még nem volt!

Üdv: Friss 3 gyerkőcös

2011. szept. 25. 14:02
 16/37 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 25. 14:08
 17/37 anonim ***** válasza:

Minden elismerésem a Tiétek!

És irigyellek! :)

2011. szept. 25. 14:12
 18/37 anonim ***** válasza:

Én egyből arra gondolok, hogy az anyuka helyében már az idegosztályon lennék 3 gyerkőc mellett.

Nekem 3 éves a fiam és még csecsemő a lányom, de sokszor az idegbaj kerülget.

2011. szept. 25. 14:18
 19/37 A kérdező kommentje:
Én is néha nagyon nagyon fáradt vagyok, de igazából 2 gyerek mellett is így volt, hogy voltak katasztrófális napok.
2011. szept. 25. 14:27
 20/37 anonim ***** válasza:
Azt, hogy végre egy sorstárs! Az enyémek 3 éves, 2 éves és 5 hónaposak. Lány, fiú és lány, tehát nem a nemük miatt. Nem tartozunk kisebbséghez, bár úgy bánnak sokszor velünk. Én is utálom a nézésüket, a megjegyzésüket, de már rájöttem, hogy egyszerűen csak irigyek. Nem vagyunk gazdagok, anyagilag. De az érzelmek csak úgy fűtenek. Nagyon fáradt vagyok nap végére, szegény férjem rengeteget dolgozik és ugye utána itthon várja a család. De! Én háromszorosan kapom meg a szeretetet, a törődésem gyümölcsét.
2011. szept. 25. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!