Most őszintén mire gondolsz szülőként ha 3 kicsi gyerekes házaspárt látsz? Rendezvényen, vagy boltban vagy akárhol.
Most még irigy vagyok, de remélem, hamarosan nekünk is lesz 3. baba.
Ha összejön, akkor 4 éven belül lesz a 3 gyerkőc.
SZerintem tök jó dolog a nagycsalád.
Köszönöm. Mi vagyunk az a család azért kérdezem, és hihetetlen mód megbámulnak minket ha a 3 gyerekkel megyünk valahova.
Nem tudom hova tenni, legszívesebben megkérdeztem volna most, a hétvégi kirándulásunkkor a szembe jövőket hogy ilyenkor mi jár a fejükben? Hogy milyen felelőtlenek vagyunk? Vagy hogy MIND 3 a miénk e?
Akik szóba elegyednek azok általában idősebb nénik, mindig az első három mondat között van, hogy a mai világban ez milyen merészség és hogy ugye nem így terveztük hogy ennyire gyorsan jöjjenek...
Azon töprengtem, vajon a fiatalabb, velünk egykorúak is ugyanerre gondolnak először?
Természetesen tiszták, rendezettek a gyerekek, és mi is:)
És ráadásul a középsőm lány, szóval ez sem igaz hogy a harmadik csak azért jött, hátha más nemű...
Mit gondolnék? Semmit. Max annyit, hogy nem lehet könnyű 3 picivel :)
Nekünk is 3 gyerekünk van, de nagyobb korkülönbséggel :)
Mit gondolhatnék?
Nálunk is 3 gyermek van- mind a 3 lány,a legnagyobb 4,2 évesek,és holnap 2 hetes. :-D
Mivel csak 25 vagyok,így jóóól megbámulnak,de annyira nem érdekel! (ja,magyar vagyok!)
Idős nénike a minap megszólított,akkor csak a 2 kisebb volt velem,csodálta,hogy milyen szépek. Aztán rákérdezett,hogy az apuka dolgos ember e. Na,sok köze nincs hozzá,magamban fel is háborodtam,de azért megmondtam,hogy IGEN! DOLGOS!
(A néni konkrétan le hidalt,hogy a legkisebb gyermek ilyen kicsi,és már az utakat rovom,nem pihenek...de ez van,nincs segítségem!)
Mi nem azért vállaltuk be a harmadikat,hogy "hátha fiú lesz"-mondjuk próbáltuk befolyásolni,a párom miatt,aki annyira fiút szeretett volna-,hanem mert én imádtam az első kettőt is várni,és megszülni,és imádom nevelni Őket!!! -na,persze nem mindig egy angyalok! de hát...
A párom nem szeretne többet,én még igen! Még ha lányokat is,de legalább 2 még jöhetne! :-D
Magam is nagy családból jöttem,és én csak ehhez értek- gyermek nevelés- szívesen csinálom!
Hogy más mit gondol,meg nem igazán érdekel!
- pedig az egyik (tartozik a csaj) a fejemhez vágta,hogy "fialom a gyerekeket" ,de ezt még csak szóra se méltattam!
Senki nem ismer,így nem tudja,mit miért!
Gondolom más is így van ezzel- ha jönnek,kérdeznek,választ kapnak. Hát,ilyen még nem volt!
Üdv: Friss 3 gyerkőcös
Minden elismerésem a Tiétek!
És irigyellek! :)
Én egyből arra gondolok, hogy az anyuka helyében már az idegosztályon lennék 3 gyerkőc mellett.
Nekem 3 éves a fiam és még csecsemő a lányom, de sokszor az idegbaj kerülget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!