Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most őszintén mire gondolsz...

Most őszintén mire gondolsz szülőként ha 3 kicsi gyerekes házaspárt látsz? Rendezvényen, vagy boltban vagy akárhol.

Figyelt kérdés
A gyerekek mind 5 év alattiak és nincs köztük iker.
2011. szept. 25. 12:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
35%
Őszintén?Ez hülye.Ne haragudj ,de komolyan ez jutott először eszembe.Nekem is van 2 húgom. Egy egy gyerekes anyuka
2011. szept. 25. 14:54
 22/37 A kérdező kommentje:
na igen, erről beszéltem...
2011. szept. 25. 15:07
 23/37 anonim ***** válasza:
46%
Arra gondolo,hogy de jó nekik, hogy 3 gyermekük lehet.
2011. szept. 25. 15:22
 24/37 anonim ***** válasza:
Ha nekik jó akkor jó. De én falnak mennék tőlük, nem lennék a helyükben (: Anyukát picit sajnálnám.
2011. szept. 25. 15:49
 25/37 anonim ***** válasza:
Arra, hogy remélem hamarosan minket is megbámulnak az utcán :) Csak szintén közbejött egy betegség, de ha isten is úgy akarja és minden rendben lesz, csatlakoznék a "csapathoz". Mondjuk akkor nálunk 5,5 év alatti lenne mind:) Csak úgy legyen!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 25. 16:43
 26/37 anonim ***** válasza:
35%

Az, hogy úristen:-(((((

iSona nem értettem miért jó futószalagon szülno, mintha ez valami kipipálandó dolog lenne(x év alatt meghatározott számú gyerek teljesítése)

Nekem már az is sok, amikor látok egy anyukát babakocsit toni, benne egy 1-2 éves gyerek és a következő már a hasában

2011. szept. 25. 19:08
 27/37 anonim ***** válasza:

előző

mi 3-an vagyunk testvérek (én és az ikerhugaim), soha nem gondoltam, hogy a 3 gyerek hű de jó dolog és hogy én is akarok

Bőven elég kettő és nem kis korkülönbséggel!!

2011. szept. 25. 19:13
 28/37 anonim ***** válasza:

Őszintén? Kicsit irigykedve nézném őket... Még csak 6 hetes a kisfiam, de szeretnék még legalább 2 babát és nem túl nagy (kb 2 év) korkülönbséggel. Remélem összejön.

Nektek sok boldogságot kívánok és ne foglalkozz azokkal, akik csúnyán néznek vagy esetleg beszólnak..

2011. szept. 25. 21:51
 29/37 anonim ***** válasza:

"futószalagon gyártani..." ez egy kicsit erős -nekem! Amíg becsülettel,tisztán járnak a gyerekek,NEVELVE vannak,nem az állambácsit fejik... addig mit számít,hogy ki (legyen az akár melyik nemzetiségű) mennyi gyermeket,és milyen időközönként vállalja? - ez is csak egy vélemény!

Sok olyan "szülő" rohangál "porontyokkal" az oldalán, aki tényleg csak "gyártja" a gyerekeket,de nevelni esze ágában sincs! Mindig nyilván valóvá válik az utcán,hogy kivel foglalkoznak,és kivel nem!

Én imádok gondoskodni a gyerekeinkről! :-D (és ez meg is látszik,amikor az utcán nem kell rájuk szólni,amikor az idősebb nénik megjegyzik,hogy "milyen ügyesen mennek!" vagy 2 néni össze néz: "Nézd,de aranyos! Milyen szépen fogja a babakocsit!")

Mindenkinek aki nagy családot szeretne,kívánom,hogy hamar össze jöjjön! Nagyszerű dolog!!!

(egy 3 gyermekes anyuka!)

2011. szept. 26. 10:25
 30/37 anonim ***** válasza:

én is irígykedek. Én is szeretnék hármat, a férjemben még nincs meg a kellő elhivatottság. Anyámmal beszélgettem róla a múltkor, éppen csak nem mondta ki konkrétan, hogy hülye, aki hármat vállal és nem szabad ilyen felelőtlenséget csinálni. Mondtam neki, hogy még jó, hogy nem ő dönt helyettünk. Erre azt mondta, hogy tényleg a mi dolgunk, de ha bevállaljuk, őt hagyjuk ki belőle. No comment.

19 hónapos kisfiús, 27 hetes km.

2011. szept. 26. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!