Miért ilyen bunkó sok nő? Vagy csak én futok össze velük?
Nagy pocakom volt, boltban, pénztárnál álltunk anyával, 1 kg kenyeret akartunk venni, előttünk álló házaspár egy csomó mindent vásárolt.Rosszul éreztem magam, megkértük őket had álljunk eléjük, a férfi egyből mondta, hogy természetesen, a felesége húzta a száját...
Következő:
Babámmal sétálunk egy lakó övezetben, ahol sétáló utcák vannak.Megállok a kereszteződésnél, jött egy kocsi, lelassított, de nem állt meg.Simán átengedhetett volna, de inkább kikerült.Le volt húzva az ablak, egy nő vezetett, mondtam hangosan, hogy "köszi", erre visszakiabált, hogy miért nem sétálok a járdán.Hát nem volt járda, csak azért....
3.:Babakocsiban tolom a fiam,szintén egy nem forgalmas utcán.egyszer csak azt látom, hogy egy csikk pont a kocsi előtt landol.4 fiatal állt a járdán, 2 csávó, 2 lány, nem látták, hogy jövök, mert egy parkoló kocsi eltakart.Mondtam nekik, hogy légyszi legközelebb a melletted lévő hamutartóba nyomd a cigid, és ne eldobd, mert ha 2 másodperccel hamarabb jövök, akkor a fiam ölébe landol az égő cigivég...Még a felénél sem tartottam a mondandómnak, mikor az egyik csajszi felháborodott fejjel elkezdett "pofázni".A csávó,aki eldobta a cigit bocsánatot kért.
Én nem értem hogy van ez, a nők miért nem empatikusabbak??
Én erre csak egy idézettel tudok neked válaszolni:
"Korszerű önvédelmi fegyver:
vállról indítható rándítás."
/Fodor Ákos/
Nem csak te találkozol elviselhetetlen, bunkó emberekkel :S
Az én egyik "kedvenc" sztorim a következő: Vásárolni voltunk a férjemmel és az akkor néhány hónapos lányunkkal egy multiban. Elég sokan voltak, így én igyekeztem a lányomat úgy fogni (nem volt nálunk hordozó), hogy mások meg ne üssék. Ekkor arra jön egy anyuka, kicsit nagyobbacska gyerekkel. Tolakszik, úgy, hogy a gyereket tartja előre.. Persze, a babára nem figyel, oktatja a barátnőjét! Beszél hátrafelé. Nekem jön, majdhogy fel nem lök. És utána még ő volt felháborodva, hogy én meglöktem a gyerekét! Ott hangoskodott úgy, hogy mindenki odanézett. Majdnem elsírtam magam.. A lányom is megijedt, őt is nyugtatni kellett.. Mégis neki állt feljebb :C
Sajnos egyre több az ilyen ember. A kislányom 2 hónapos volt, amikor sorban álltunk vérvételre. A babám már sírt, mert közeledett a szopi idő (elég sokan voltak). 6 öregasszony is bement előttünk, csak egy férfi mondta, hogy előreenged. Az öregasszonyok - miután kijöttek, nekiálltak a váróban beszélgetni. Annyira nem volt sürgős...
Ugyanez: a 3 hónapos fiamat vittem hasi Uh-ra, szintén 5 öregasszony bement előttünk, babóca sírt, mert éhgyomorra kellett vinni, és még ott is várnia kellett 2 órát. 2 idős férfi engedett maga elé, a nők nem.
Ja, és a kedvencem: sorban álltam a boltban a 6 éves lányommal, a 3 éves fiammal, és az akkor 1 hónapos babámmal a babakocsiban. Egy öregasszony beállt elém. Kedvesen odaszóltam, hogy elnézést, de mi is ide várunk. Mire szó szerint rám ordított, hogy szégyelljem magam, amiért nem engedem előre. Hát, sajnos ott elhagyott a jólneveltség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!