Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy bírjátok a...

Anyukák! Hogy bírjátok a nemalvást?

Figyelt kérdés
Hogy lehet meglenni nappal? Nekem összevissza ver a szívem, fáj a fejem, majd\' összeesek, s ennek tetejébe iszonyatos az ábrázatom, kb. öt olimpiai karika a szemem alatt. Literszámra kávé, ami nem élénkít, csak árt, de hinni benne jó...11 hónapos kisbabám néha a fogzás miatt átordítja az éjszakát, sőt, csak néha alussza át...Ti hogyan bírjátok? Kávé, tea, uborkapakolás? :-)
2009. ápr. 22. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy vagyok hogy annyira szeretnék már felkelni esténként is az én kicsi gyerekemhez és meglátni őt hiába vagyok álmos. Az élet legszebb ejándéka a gyermek. Bár nemtudom milyen nektek hogy nemtudtok aludni biztos nagyon rossz!Csak sokkal sokkal rosszabb hogy én aztsem tudom lessz e vagy egyáltalán mikor lessz. menyit kell szenvedjek érte.:(
2009. ápr. 22. 12:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen nemalvós időszakom csak 1 hónapig volt, amikor még éjjel szopizott a kisfiam. Hát én azt nehezen viseltem, olyan voltam, mint egy zombi. És nappal képtelen voltam aludni.

A fogzás nálunk is kemény menet volt, de szerencsére csak az elalvás, utána már nem ébredt, csak nem tudott tőle elaludni. Én már mindent kipróbáltam, de hát nehezen ment. Pláne, hogy mellette távos suliba járok, gondoltam megcsinálom az érettségit, mert csak egy évem van vissza. Na mondanom se kell, tanulni csak éjjel tudok, de hát így nem nagyon ment, hogy 11-12kor még mindig nem volt alvás.

Kentem az ínyét Dentinox-szal, de az nem hatott addig, amíg elaludt volna, csak pár percre. Próbáltam a Viburcol kúpot, azzal az az érdekes tapasztalatom volt, hogy másoknál eleinte nem hat, aztán igen. Na nálunk valamiért pont fordítva volt, az első két nap jó volt, aztán semmit nem használt. Adtam Nurofent, több ideig is mint lehetett volna, de hát nem lehet a végtelenségig használni. Mondjuk az valamennyit segített, de hát 3 napnál tovább nem lehet használni. Mi így is egy hétig használtuk. Végül az használt egyedül, ha befeküdtem vele a nagy ágyba és hagytam, hogy mellettem aludjon el. Na ez fél éve volt (most 18 hónapos), azóta se tudom kipaterolni az ágyból :( Bár már nem velem alszik el, de hajnali 3-4 felé felkel (van, hogy hamarabb) és követeli, hogy átjöhessen.

2009. ápr. 22. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!