Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy bírjátok a...

Anyukák! Hogy bírjátok a nemalvást?

Figyelt kérdés
Hogy lehet meglenni nappal? Nekem összevissza ver a szívem, fáj a fejem, majd\' összeesek, s ennek tetejébe iszonyatos az ábrázatom, kb. öt olimpiai karika a szemem alatt. Literszámra kávé, ami nem élénkít, csak árt, de hinni benne jó...11 hónapos kisbabám néha a fogzás miatt átordítja az éjszakát, sőt, csak néha alussza át...Ti hogyan bírjátok? Kávé, tea, uborkapakolás? :-)
2009. ápr. 22. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2 gyermekünk van(Levente 4 év,Virág 20 hó)de én még egyetlen éjszakát sem aludtam át!Eleinte zavart de mára teljesen megszoktam!Én akkor pihenek amikor leánykám alszik!Délben 1 órát durmolunk és ez nagyon bevált.Készülünk a köv. babára,talán más lesz!Ha nem akkor megy így minden tovább:)Reggel iszok egy kávét,felkenek egy kiló alapozót és indulás!
2009. ápr. 22. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Off:Tudod,mit nem adnék,ha nem aludhatnék?!És ne haragudj meg rám,csak ezt le akartam irni.
2009. ápr. 22. 11:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Offosnak: dehogy haragszom, csak nem értem, fejtsd ki légyszi!
2009. ápr. 22. 11:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok.Szerintem vágyik babára csak még nem jön össze:(!Remélem minél hamarabb sikerül!!!
2009. ápr. 22. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarta mondani, hogy bárcsak már Ő is anyuka lehetne! - Szerintem! Biztos nagyon vágyik már egy babára ... én meg teljesen osztom a véleményét! Bárcsak én is ...
2009. ápr. 22. 11:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Általában jól bírom, de ma annyira kész vagyok, hogy alig látok. Kicsit felidegesítettem magam a gyereken, mert felkelt reggel 6kor, aztán megetettem, visszatettem aludni, aztán elszunyókáltam én is, de amikor az alvásfázisomba kerültem, felébredt a fiam és ordított. Aztán amíg elmentem slozira ő szépen visszaaludt, de én már úgy felhergeltem magam, hogy ha most megint elalszok tutira felkel, na nem is aludtam, erre ő még 8-ig nyomta. Ez olyan igazságtalan, mintha direkt csinálná:) De csak túlélem a mai napot is:) Hisz muszáj:) 10 hónapos kisfiú anyukája
2009. ápr. 22. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem,már van egy gyermekem,csak a kistesoja meghalt.És én is most még abban az idöben lennék Vele,h éjszakáznék.Csak azért irtam,mert annyira eszembe juttatta.Bocsi mindenkitöl.
2009. ápr. 22. 11:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már én is kezdem megszokni. Inkább úgy mondanám, hogy vannak jobb és rosszabb napok (hangulatok? :)), úgy, mint az "előző életemben", amikor elvileg átaludhattam az éjszakákat. Sőt, olyan is van, hogy alhatnék, de nem bírok elaludni, vagy mint most, internetezem. Megyek is aludni egyet, mert nemsokára felébred, s onnantól nincs megállás se éjszaka, se nappal.

Ja, és még csak annyit, hogyha józanul belegondolok, ez az 1 év hamar elrepül. Persze utána is lesz "nem alvásos éjszaka", de az már csak ritkábban! Így sokkal jobban ki lehet bírni. Én szemspirált nyomok fel, hogy ne csak a karikák látszódjanak, hanem hogy ott van valahol egy szem is :))

A szomorú hölgynek pedig én csak azt üzenem, hogy kitartást, 2007/ 2008 szilveszterén még álmodni se mertem volna, hogy rá 1 hónapra teherbe fogok esni... 36 vagyok...

2009. ápr. 22. 11:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Jézusom, de szomorú! Őszintén kívánom, hogy lelj békére a szívedben.
2009. ápr. 22. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm,aranyos vagy,és még egyszer,ne haragudj,h "nem a kérdésedre" válaszoltam!
2009. ápr. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!