Anyukák! Hogy bírjátok a nemalvást?
Szia!
Már én is kezdem megszokni. Inkább úgy mondanám, hogy vannak jobb és rosszabb napok (hangulatok? :)), úgy, mint az "előző életemben", amikor elvileg átaludhattam az éjszakákat. Sőt, olyan is van, hogy alhatnék, de nem bírok elaludni, vagy mint most, internetezem. Megyek is aludni egyet, mert nemsokára felébred, s onnantól nincs megállás se éjszaka, se nappal.
Ja, és még csak annyit, hogyha józanul belegondolok, ez az 1 év hamar elrepül. Persze utána is lesz "nem alvásos éjszaka", de az már csak ritkábban! Így sokkal jobban ki lehet bírni. Én szemspirált nyomok fel, hogy ne csak a karikák látszódjanak, hanem hogy ott van valahol egy szem is :))
A szomorú hölgynek pedig én csak azt üzenem, hogy kitartást, 2007/ 2008 szilveszterén még álmodni se mertem volna, hogy rá 1 hónapra teherbe fogok esni... 36 vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!