Bölcsis babátokhoz kell még éjjel kelni? Hogy bírjátok így a munkát? Tudtok ugyanúgy teljesíteni?
Nekem volt, hogy nem tudtam bemenni dolgozni masnap.
Mondjuk az en tortenetem annyival cifrabb volt, hogy 5 honapos volt a nagyobbik baba, amikor megfogant a kisteso, terhesen is vissza kellett mennem dolgozni. A munkam sem volt konnyu, alltam egesz nap, fizikai munka volt es faraszto.
26 hetes terhes voltam kb, amikor a kint levo babam beteg lett. Semmi komoly, csak natha, viszont bedugult az orra, kb 10 percenkent felsirt emiatt, egesz ejjel ot ringattam, orszivoztam, hajnali negykor aludtunk el.
5-kor csorgott az ebresztom (hatra jartam dolgozni), nem birtam felkelni, a gyereket szivesen hagytam volna ott, szoval irtam sms-t a fonoknek.
Nem volt gond belole, mindenki megerette.
Az én fiam már 4 éves, és sajnos még mindig fel kell hozzá kelni éjjelente, nem is egyszer. Amikor bölcsis volt, akkor is ez ment. De reggel 4.45-kor keltettem, öltöztettem, mentünk a bölibe, mert 5.00-kor indult a buszom. Én abban az időszakban aludtam mindenhol, ahol csak lehetett. Buszon be, buszon haza, főzés közben, WC-n, stb. Pokoli volt. Én nagyon koncentráltam, hogy ne hibázzak, ennek ellenére néha becsúszott egy-két baki, de nálam ez úgy zörgött inkább le, volt olyan, hogy hazafelé "elfelejtettem" felülni a buszomra. Láttam, hogy jön, és nem tudom miért hagytam elmenni, utána gondolkodtam, hogy normális vagyok én? Tehát annyira fáradt voltam, hogy egyszerűen nem voltam "a földön". Azt elfelejtettem, amit az előző PILLANATBAN mondtam, csináltam. Ezeket az időket nem kívánom senkinek.
A mostani fáradtságot úgy próbálom túlélni, hogy nekiálltam magnézium, B6 vitamint szedni. Érzem jótékony hatását. Csak azt nem értem, hogy a gyerekem hogyan bírja??????
Senkinek nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!