Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsis babátokhoz kell még...

Bölcsis babátokhoz kell még éjjel kelni? Hogy bírjátok így a munkát? Tudtok ugyanúgy teljesíteni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 10:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért arra olyan kíváncsi vagyok, 10 nap alatt mit blehet szoktatni egy újszülöttel.. :)) Nekem is öt gyerekem van (lapteteji vagyok, de mondom, csak az utolsóval sikerült ez a bravúr, vele is csak az első fél évben.

De akkor elkönyvelem, hogy következetlen vagyok, és nem etetem őket..

2011. aug. 3. 09:05
 22/23 A kérdező kommentje:

20:23-asnak írnám, hogy nálunk a teli has kérdése, mindig probléma volt, úgyhogy a teóriád a mi esetünkben már meg is bukott. Meg kellett volna, hogy tömjem a kisfiamat, vagy mit kellett volna csinálnom, ha Te már ilyen tapasztalt és következetes vagy? Akkor tutira átaludná az éjszakát? Tudod az a gond, hogy amikor jól is evett néha napján, jól bevacsorázott, akkor is ugyan úgy ébredt és ugyan annyit evett még éjjel is. Na erre varj gombot! Ne haragudj, de talán még 4 gyerek után sem vagy azért annyira tapasztalt, mivel ilyen kisgyerekkel még nem volt tapasztalatod, kvázi nem tudhatod. Szerinted én vagyok annyira hülye, hogy nem próbáltam meg már annyi mindent, mert nekem olyan jó, hogy évek óta nem aludtam végig egy éjszakát sem? Itt is hiába olvasom a kérdéseket, hiába kérdezek, eddig semmi használhatót nem olvastam. Adjak neki teát? Nem issza meg, csak a vizet. Adjak neki vizet? Éjjel nem kéri! Sírni nem hagyom. Most kivételesen pár napja egy használható ötletet olvastam, azon vagyunk most rajta. Ezen a tea és víz és társai, nem használható ötleteken már kb. fél éves korában átestünk, gondolhatod, hogy senki nem olyan hülye, hogy szeressen éjszakázni, aztán nappal meg félkómásan parádézni.

De végül is nem ez volt a kérdésem. Mert annyi más dolog is felébresztheti a kisgyerekeket éjjel.

Nálunk is egyébként most ez a hajnali kelés van pár hete napirenden. Egyszer véletlen a motorját nem tettem el és a kiságyából azonnal kiszúrta, hát nagy üvöltés volt, hajnali 4-kor, hogy motorozni akar. Most annyi dolga volna nálunk is, hogy nincs ideje aludni, se éjjel, se nappal. Ha már 6-ig alszik, örülünk, de sajna 5 körül már ébred, képtelenség visszaaltatni. Viszont ha nagyobb korában is megmarad ez a temperamentuma, akkor még sokra viheti.

2011. aug. 4. 22:10
 23/23 anonim válasza:

Szia, javult már a helyzet? Próbáltad esetleg, hogy levendula-olajat teszel a fürdővizébe?

Nincs esetleg valami olyan a szobában amitől fél? Furán hangzik, de én gyerekkoromban az egyik nagy játékmacimtól féltem rettenetesen, illetve a körmeitől. Első adandó alkalommal saját kezűleg vágtam le a körmeit. Attól féltem. Mint kiderült még csecsemőkoromban az arcomat megkarmolta egy kiskutya. És ennyire megmaradt bennem.

2011. szept. 17. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!