Bölcsis babátokhoz kell még éjjel kelni? Hogy bírjátok így a munkát? Tudtok ugyanúgy teljesíteni?
Hű, szeretem az ilyen sommás, empatikus válaszokat...
Kedves Kérdező! Mutasd meg a kisgyerekednek az előző hozzászólást, hogy neki már RÉGEN át kéne aludnia az éjszakát, továbbá tarts önvizsgálatot, mivel rontottad el. Grrr
Leírom a saját tapasztalatomat, hátha megnyugtató az előző után: A legkisebb - ötödik - babám most 7 hónapos. Ő volt az első gyerekem, aki legnagyobb meglepetésemre kb egyhónapos korától egész éjjel aludt. SEMMIT nem csináltam vele másképp, mint a nagyobbakkal. Most 7 hónapos, egy hónapja kétszer ébred éjszaka, esküszöm nem én ébresztettem fel, nem dáridózunk mellette.
Lehet hogy nem is a szülők hibája, hanem egyszerűen a babák is emberek, eltérő tulajdonságokkal, igényekkel??
Bocsánat, eltértem a kérdéstől, csak felbosszantott az előző okostojás. :)
Okoska, neked hánygyereked van? Gondolom legalább 5 és mind átalussza az éjszakát 2 hetes kora óta. Szerinted akié nem alszik az direkt kelti éjszaka? Vagy esetleg hagynom kellene üvölteni? Akkor már inkább én ne aludjak.
a suttogónak meg van 1-2 jó ötlete, de alapvetően idomítja a gyereket. A máséval én is könnyen megtenném, de a sajátomat sajnálom. Ugyanolyan hülyeség mint a szuperdada. De ha neked bevált akkor gratulálok, de azért ne kezdd vállonveregetni magad milyen jó anyuka vagy, mert lehet a következő babád nem lesz ilyen angyal.
Én vagyok, akinek már 4 éves a fia. Van mellette egy 21 éves lányom is. Tehát nem voltam kezdő. A két gyerek iszonyúan eltérő tulajdonságú.
A fiam még a babakocsiban sem maradt el soha, állandóan vinni kellett, üvöltött, ha betettük. Néha úgy érzem, hogy annyira érdekli minden, hogy attól "fél", az alvással kimarad valamiből. Volt olyan, hogy hajnalban megébredt, hogy Ő már éhes, fel akar kelni és vasútat akar építeni. Nehezen győztem meg, hogy "normális" kisgyerek és más is ilyenkor alszik még, éjszaka van, azért. A hajnali ébresztések soha nem voltak zűrösek, simán felkelt, segített öltöztetni, és végigcsicseregtük az utat a böliig, óvodáig. Alig volt 1 éves, és simán elnavigált bennünket a Mamához minden egyes nap, több utcán keresztül. Ezek szerint kicsit elüt az átlagtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!