Akiknek lakáshitelük van hogy bírjátok fizetni?
A férjem nagyon jól keres, így simán fizetünk mindent. Nem mondom, vannak hónapok, amikor összébb kell rántani a nadrágszíjat, de nagy zűrök nincsenek, hó végén sem kell számolgatnom, hogy tudok-e egy tejjel többet venni. Szerencsénkre az extrákra is futja. (Júniusban a férjem jogsija, rota elleni oltás és adóbefizetés...ez utóbbi fizetnivalót sajnálom...)
Eddig 105 ezer körül fizettünk, de megkaptuk a szocpolt, tőketörlesztésbe ment, valamennyivel kevesebbet fogunk fizetni, de még nem tudjuk, mennyivel. Ha meglesz a második babóca, arra is megkapjuk majd, akkor megint csökkenni fog.
A mi törlesztőnk 46-ról 82-re emelkedett,+ rezsi+a párom nagymamájának a közösköltségét is mi fizetjük 8e.+ez+az stb.stb...
5 hós a picifiam,de mindene megvan és meg is lesz,persze mindig van dugipénzem :)
Mindig azt mondtam ha majd lesz pénzem akkor lesz gyerekem,de ha arra vártam volna,hogy pénzem legyen,akkor soha nem lett volna.
Kicsit off:
Nekünk nincs lakáshitelünk(szülőknél lakunk) csak kocsi (35 ezer),az össz bevételünk 180 ezer forint,fogalmam sincs ha itt nem lenne helyünk(egy szoba) hova mennén,mert lakáshitelre nem futná,meg nem is adnának...így is alig bírunk megélni.Hónap végén már már úgy várjuk a családit,mint a messíást:(((.11 hónapos a lányom
21:28-asnak
bocsi, de hogy kaptátok meg a szocpolt. Az most nincs???Vagy nem jól tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!