Kedves Háromgyerekes Anyukák! Hány év korkülönbség van a gyerekeitek között? Nagyon nehéz 3 gyerekkel, hogy bírjátok? Van segítségetek?
Nálunk négy gyerek van, a felállás: 5 éves fiúk (ikrek), 3 éves kislány és másfél éves kisfiú. Imádom, így teljes a család. Mondjuk nem mondom, hogy magamra vagyok hagyva velük, a férjem rengeteget segít és sokat van itthon, anyósomra is bármikor számíthatok, illetve a szomszédban lakik egy egyetemista lány, akikkel imádják egymást a gyerekeim, így néha őt is bevetjük.
Nem mondom, kell szervezés, percre megtervezett napirendünk van, hogy ne legyen káosz, de tökéletesen működik, mindenre és mindenkire van idő. :)
Így vagyunk teljesek.
A lányom nemsokára 8 lesz, a fiúk 5 és 3 évesek. Az első nyár 3 gyerekesen NAGYON nehéz volt (egy 4,5 éves, egy majdnem 2 éves és egy kisbaba...), még úgyis, hogy a férjem rengeteget segített és segít ma is. Nálam az volt a meggyőző érv, hogy tudtam, nem magamnak szülőm őket és az apjuk is maximálisan résztvállal a nevelésükben, gondozásukban. Ha számíthatsz a párodra, akkor mindent bele! :-)
Ráadásul én úgy érzem, hogy szinte hétről-hétre, hónapról-hónapra könnyebb volt, most pedig már csodálatos velük az élet! Egyébként ha 10 évvel fiatalabbak lennénk, néhány év múlva vállalnánk még kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!