Türelmetlen és ideges anyukák, ti hogy bírjátok a hisztiket?
Nehezen:(
Én 5 éve vagyok itthon, mert gyorsan jött a kistesó.
Néha annyira elegem van az egész itthonlétből, hogy nem áll másból a napom, mint pakolásból, takarításból, és abból hogy igazságosmátyást játszak, mert folyton civakodik valamin a 2 gyerek. (4 és 2 évesek)
A nagyobbik most kezdte az ovit, folyton beteg, most is...jelenleg én is lázas vagyok,,,szóval kivagyok,,,igen,,,,mondhatom, hogy gyakran elborul az agyam.
Nekem mára lett tele a bugyrom, sokadjára az apjuk miatt.
A nagyot bezavartam az ágyába, a lehető legkedvesebb hangon elmondtam neki, hogy 2óra min csendes pihenő, ha felkel visszazavarom. Most vackolódik, készül aludni.
előző
na megint egyet
no comment
Jaj nagyon nehezen birom a hisztiket,nálam is gyakran elszakad a cérna,főleg ha ez a menzeszemmel egybeesik,mert akkor még türelmetlenebb vagyok:(
Sokszor megfogadtam már hogy visszafogom magam,de valahogy mindig kiborul a bili.A nap 24 órájában ketten vagyunk a fiammal(18 hónapos),apa hétvégén jár haza a munkából sajnos:( Sokkal könnyebb lenne ha lenne segítségem,de mivel nincs így csak magamra számíthatok és ez sokszor nyugtalanít!
Sacc mik voltak a törölt válaszok?
Akik olvasták, birizgálja a csőröm a kíváncsiság:D
13:11 cseréljünk, én annak örülnék, ha a párom csak 7végén lenne, vagy nem.
Sajna ilyenkor kezelhetetlen a fiunk, apázna, de a kedves apja lerázza, megy a hisztizés miatta.
Amikor meg "segít" nevelni hetekig küzdök, hogy visszatereljem a szerintem helyes útra a Fiatalurat.
Csak jött egy szuperanyu, aki sosem mérges.
Gondolom majd ezt is leszedeti. :-)))
Óvodás...
Nehezen.
Szófogadatlan, dacos, hisztis, akaratos, minden együtt van most.
Ha jó napom van, kipihent vagyok, vagy nincs front, akkor könnyebben veszem a "hülyeségeit", ha rossz napom van, akkor elég nehezen, és ilyenkor csinálom azt, hgy a picit berakom a babakocsiba, a nagynak megfogom a kezét, és képes vagyok akár 2 órát sétálni az úttalan utakon, csak hogy ne otthon a 4fal között bolonduljak meg. A sétáknál általában minden rendben van a gyerekkel is:)
Na, vajon ezt a választ is moderálják? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!