Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Türelmetlen és ideges anyukák,...

Türelmetlen és ideges anyukák, ti hogy bírjátok a hisztiket?

Figyelt kérdés
Hozzá kell tennem, hogy sajnos én is az vagyok. Nem olyan válaszokat kérnék, hogy szedjek gyógyszert vagy ilyenek, mert ezen a gyógyszer nem segít, ilyen a mentalitásom! Imádom a lányom, de a dackorszak miatt könnyen elborul az agyam nekem is. Most nem a gyermek oldaláról lennék kíváncsi, hanem hogy ti hogy élitek meg a hisztiket.
2011. febr. 25. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha pihent vagyok,nincs gond pl:tegnap két tányért tört el egymás után(meg se kottyant).Ha fáradt vagyok akkor könnyebben kihoz a sodromból és bezavarom a szobájába.
2011. febr. 25. 12:36
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Nehezen:(

Én 5 éve vagyok itthon, mert gyorsan jött a kistesó.

Néha annyira elegem van az egész itthonlétből, hogy nem áll másból a napom, mint pakolásból, takarításból, és abból hogy igazságosmátyást játszak, mert folyton civakodik valamin a 2 gyerek. (4 és 2 évesek)

A nagyobbik most kezdte az ovit, folyton beteg, most is...jelenleg én is lázas vagyok,,,szóval kivagyok,,,igen,,,,mondhatom, hogy gyakran elborul az agyam.

2011. febr. 25. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Nekem mára lett tele a bugyrom, sokadjára az apjuk miatt.

A nagyot bezavartam az ágyába, a lehető legkedvesebb hangon elmondtam neki, hogy 2óra min csendes pihenő, ha felkel visszazavarom. Most vackolódik, készül aludni.

2011. febr. 25. 12:45
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
de érdekes, a két utolsó választ leszedték??
2011. febr. 25. 13:09
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

előző

na megint egyet

no comment

2011. febr. 25. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Jaj nagyon nehezen birom a hisztiket,nálam is gyakran elszakad a cérna,főleg ha ez a menzeszemmel egybeesik,mert akkor még türelmetlenebb vagyok:(

Sokszor megfogadtam már hogy visszafogom magam,de valahogy mindig kiborul a bili.A nap 24 órájában ketten vagyunk a fiammal(18 hónapos),apa hétvégén jár haza a munkából sajnos:( Sokkal könnyebb lenne ha lenne segítségem,de mivel nincs így csak magamra számíthatok és ez sokszor nyugtalanít!

2011. febr. 25. 13:11
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Sacc mik voltak a törölt válaszok?

Akik olvasták, birizgálja a csőröm a kíváncsiság:D

2011. febr. 25. 13:25
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

13:11 cseréljünk, én annak örülnék, ha a párom csak 7végén lenne, vagy nem.

Sajna ilyenkor kezelhetetlen a fiunk, apázna, de a kedves apja lerázza, megy a hisztizés miatta.

Amikor meg "segít" nevelni hetekig küzdök, hogy visszatereljem a szerintem helyes útra a Fiatalurat.

2011. febr. 25. 13:27
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Csak jött egy szuperanyu, aki sosem mérges.

Gondolom majd ezt is leszedeti. :-)))

Óvodás...

2011. febr. 25. 13:33
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Nehezen.

Szófogadatlan, dacos, hisztis, akaratos, minden együtt van most.

Ha jó napom van, kipihent vagyok, vagy nincs front, akkor könnyebben veszem a "hülyeségeit", ha rossz napom van, akkor elég nehezen, és ilyenkor csinálom azt, hgy a picit berakom a babakocsiba, a nagynak megfogom a kezét, és képes vagyok akár 2 órát sétálni az úttalan utakon, csak hogy ne otthon a 4fal között bolonduljak meg. A sétáknál általában minden rendben van a gyerekkel is:)

Na, vajon ezt a választ is moderálják? :)

2011. febr. 25. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!