Türelmetlen és ideges anyukák, ti hogy bírjátok a hisztiket?
13:11-es vagyok.Kb két hónapja kezdte el nagyon hiányolni az apját a fiam(ilyenkor is van hiszti amit nemmindíg tudok helyesen kezelni),állandóan kérdezgeti,és összeszorul a szivem mikor azt kell neki mondanom hogy apa messze van,majd hétvégén jön:( Ma már jön,ilyenkor ott várja a kisdrágám az ajtóba állva:)
A nevelést rámbízza apa,mindent megkérdez hogy hogy csinálja úgyhogy ebben nincs összetűzésünk!
Hát én nagyon rosszul viselem és kezelem a hisztiket, mivel én sokszor én magam is egy hisztis pics@ vagyok :))))
Mondjuk, ha jó kedvem van és nem vagyok fáradt, akkor nagyon türelmes tudok lenni, de sajnos nagyon könnyen elszakad a cérna, akkor kiabálok egy sort, aztán meg nem győzök bocsánatot kérni a kiabálásomért :)
És ami a legrosszabb az egészben, hogy a fiaim, főleg a nagy (4 éves), egyfajta tükröt tartanak elém a saját viselkedésükkel! Pl. párszor mondtam ilyet nekik pl, hogy maradjanak már egy picit csöndben, mert nem bírok gondolkozni, na ezt azóta már jó párszor hallottam a nagyfiam szájából :)))
Sajnos nagyon idegbeteg típus voltam mindig is és hiába vagyok már sokkal türelmesebb, de olyan igazán nyugodt, Teréz anyás, Buddha felfogású ősanya típus sosem leszek már :))))
Ja és tényleg törölve lett pár válasz?
Miért és hogyan?
Nem tudtam, hogy ilyet is lehet!
ja az írta szuperanyu, hogy:
szegény gyerek:-(((
úgyhogy szegény szerencsétekn sorsú gyerekeink vannak, ha eddig nem tudtátok:-)))))))
egy nem szupeanyu, aki szokott türelmetlen és ideges lenni
Köszi a válaszokat!
Na én nem is láttam, hogy töröltek, lemaradtam.
Meg tudlak érteni kedves anyuci, akinek hétvégén jön haza a párja!
Az enyém 2 havonta!(épp most tart hazafelé:))))
Nálunk is nagyon szereti a lányom, de mivel egyedül nevelem, minden az én nyakamba szakad nem tudok mindig türelmes lenni, és mosolyogni mindenen. Sokszor én is ideges vagyok, mert tudom, hogy még ezt vagy azt meg kellene csinálnom, de drága leányom biztos éppen csinál valami olyat, ami miatt borul a terv. Le a kalappal azelőtt az anyuka előtt, aki sosem veszekszik, és higgadt minden helyzetben! Létezik egyáltalán ilyen? :)
13.11-es vagyok.Sajnos közölte apuci hogy a hó miatt neméri el azt a járatot amivel szokott jönni:(
Szerintem nincsenek szuperanyák egyáltalán aki sohasem dorgál!Én személy szerint elkezdtem magneB6-ot szedni,és tornázni feszültségoldás képpen,valamivel jobb!Neked sem lehet könnyű ha ilyen ritkán jár haza a párod!Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!