Kisgyermek születésétől fogva a férjek mindegyike türelmetlen és csak kérésre segítőkész?
Ja, az lemaradt, hogy nem dicsekvésnek szántam (lehet úgy tűnik), hanem a férjem a gyerek születése előtt is ilyen volt, és most is ilyen.
Nálatok milyen volt a születések előtt a férjed?
Persze, gyerekek után megváltozik minden, nem a férfi lesz az első a nő számára és ezt egyes férfiak sajnos nem tudják feldolgozni:-(
Szerintem picit ki kéne kapcsolódnotok csak kettesben, ha van kire hagyni a kicsiket. Lehet már belefásult a férjed a mindennapi monoton szürke életbe.
A másik, meg hogy az anyának sokszor fel kell hívni az apuka figyelmét, hogy nézd milyen csodás gyermekünk van! Nézd milyen ügyes, adjon puszit apának, örüljön apának mikor hazajön stb. Sajnos a férfiak sok mindent nem vesznek maguktól észre, fel kell hívni a figyelmüket. Tedd meg és nyomatékosítsd valami pozitív dologgal, hogy szívesen csinálja legközelebb is! Pl. amikor átadod neki a picit, mondd, hogy milyen csodás dolog, hogy ilyen testközelben lehet a gyereketek, olyan hamar vége ennek az időszaknak és akkor átölelni sem engedik már magukat, ki kell használni ezt az időt. Ilyenekre gondolok.
Egyébként van hogy néha az én férjem is ilyen, de akkor mindig mondom neki ezeket a dolgokat és újra segítőkész lesz sokáig:-)
Ilyenek a pasik:-) (tisztelet a kivételnek!)
Az én férjem nem ilyen szerencsére. Nagyon kedves, figyelmes velem. Mindig mondja, hogy menjek, találkozzak a barátnőimmel, ő addig vigyáz a kicsire. De a kezdetektől fogva pelenkáz, etet, altat, és csak ő fürdethet, én nem. :)
Éjjelente ugyanúgy felkel a babához, ha ébred.
Emellett csak annyi elvárása van, hogy néha ő is elmehessen pl. biciklizni, és persze, hogy legyen szex. De ezt én is elvárom, szóval nem kell megerőltetnem magam ez ügyben. :) Amikor van időm, főzök, mosok, takarítok. De ha nincs időm megcsinálni, akkor sem kéri számon. Akkor eszik hideget, vagy vesz melóban ebéd jegyet. Nem csinál ügyet ebből.
Nem minden pasi egyforma, én a szerencsés feleségek közé tartozom.
10 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!