Decemberben születik első babánk! Én már olyan izgatott vagyok, hogy aludni is alig bírok. Már szeretném látni, fogni! Lehet,hogy azért,mert kész a szobája és szeretném,ha már beköltözne.
Most tört rám ez pár napja! Más is volt így? Mivel tereljem el a gondolataim,hogy ne gondoljak állandóan erre?:)
2011. szept. 22. 18:38
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen természetes. Úgy sem tudsz nem erre gondolni.. Olvass sok gyerekkel kapcsolatos könyvet, ami később a hasznodra válik.
2011. szept. 22. 20:35
2/5 anonim válasza:
Normális. Én is így voltam első babánkkal, március elejétől tűkön ültem, kész volt minden, és május végére voltam kiírva. Most karácsonyra várom a második babánkat és épp tegnap pánikoltam be, hogy 26 hetes vagyok, a 30. hétre jó lenne kész lenni, a mosásal monjuk a 32. hétig, de ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, teljesen esélytelen... Pedig jó lenne már ha dec. lenne és mindennel készen lennénk. Mivel tereld el a gondolataid? Én az előző terhességemmel végig itthon voltam, és az utolsó két hónapban kényszer takarító voltam... A fürdőszoba szekrénytől kezdve a konyhabútorig mindent átsikáltam vagy kétszer. Csak hogy teljen az idő, ill. imádtam babacuccokat nézegetni, vásárolgatni. Akár teszveszezni, azzal jó sok idő elment. :) De csodarecept nincs, sajnos ilyenkor tényleg lassan megy az idő...
2011. szept. 22. 21:44
3/5 anonim válasza:
Én már a második babánkat várom, és az első pillanatoktól fogva ahoyg kiderült hoyg érkezik közénk azt várom,hoyg már a kezemben tarthassam.
A terhesség inkább macera mint szép élmény, pedig fele olyan problémás sincsen, mint az első babánkkal volt.
2011. szept. 22. 22:33
4/5 anonim válasza:
:-D
A harmadiknál is így voltam!
Nem tudsz erre nem gondolni!- ami azért nem jó,mert amikor végre eljön a kiírás napja,a baba meg sehol,még inkább izgulsz,és várod,ami miatt még rá is húzhatsz pár napot,vagy akár mind a 2 hetet! Akkor majd szervezz programot,ami nem a babáról szól! -hidd el,az fog segíteni,hogy ne kelljen tovább várni a pocaklakóra! (tapasztalat!!)
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-D
Üdv: 1,5 hetes; 2 és 4 éves csajok anyukája.
2011. szept. 23. 07:51
5/5 anonim válasza:
Tudom h már régi kérdés, de hátha valaki olvassa. A legjobb a vége felé amikor már úgy sem bír magával az ember, elmenni utoljára ide oda-randizgatni, moziba, étterembe, barátokkal találkozni a férjeddel, erőt gyűjteni az elkövetkezendő hónapokhoz mert nagyon szép lesz de piszok fárasztó. :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!