Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is ilyen türelmetlen?

Más is ilyen türelmetlen?

Figyelt kérdés

Decemberben születik első babánk! Én már olyan izgatott vagyok, hogy aludni is alig bírok. Már szeretném látni, fogni! Lehet,hogy azért,mert kész a szobája és szeretném,ha már beköltözne.

Most tört rám ez pár napja! Más is volt így? Mivel tereljem el a gondolataim,hogy ne gondoljak állandóan erre?:)

2011. szept. 22. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes. Úgy sem tudsz nem erre gondolni.. Olvass sok gyerekkel kapcsolatos könyvet, ami később a hasznodra válik.
2011. szept. 22. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális. Én is így voltam első babánkkal, március elejétől tűkön ültem, kész volt minden, és május végére voltam kiírva. Most karácsonyra várom a második babánkat és épp tegnap pánikoltam be, hogy 26 hetes vagyok, a 30. hétre jó lenne kész lenni, a mosásal monjuk a 32. hétig, de ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, teljesen esélytelen... Pedig jó lenne már ha dec. lenne és mindennel készen lennénk. Mivel tereld el a gondolataid? Én az előző terhességemmel végig itthon voltam, és az utolsó két hónapban kényszer takarító voltam... A fürdőszoba szekrénytől kezdve a konyhabútorig mindent átsikáltam vagy kétszer. Csak hogy teljen az idő, ill. imádtam babacuccokat nézegetni, vásárolgatni. Akár teszveszezni, azzal jó sok idő elment. :) De csodarecept nincs, sajnos ilyenkor tényleg lassan megy az idő...
2011. szept. 22. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már a második babánkat várom, és az első pillanatoktól fogva ahoyg kiderült hoyg érkezik közénk azt várom,hoyg már a kezemben tarthassam.

A terhesség inkább macera mint szép élmény, pedig fele olyan problémás sincsen, mint az első babánkkal volt.

2011. szept. 22. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

:-D

A harmadiknál is így voltam!

Nem tudsz erre nem gondolni!- ami azért nem jó,mert amikor végre eljön a kiírás napja,a baba meg sehol,még inkább izgulsz,és várod,ami miatt még rá is húzhatsz pár napot,vagy akár mind a 2 hetet! Akkor majd szervezz programot,ami nem a babáról szól! -hidd el,az fog segíteni,hogy ne kelljen tovább várni a pocaklakóra! (tapasztalat!!)

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-D

Üdv: 1,5 hetes; 2 és 4 éves csajok anyukája.

2011. szept. 23. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom h már régi kérdés, de hátha valaki olvassa. A legjobb a vége felé amikor már úgy sem bír magával az ember, elmenni utoljára ide oda-randizgatni, moziba, étterembe, barátokkal találkozni a férjeddel, erőt gyűjteni az elkövetkezendő hónapokhoz mert nagyon szép lesz de piszok fárasztó. :).
2012. jún. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!