Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak! A feleségetektől, v....

Férfiak! A feleségetektől, v. barátnőtöktől inkább fiút vagy kislányt szeretnétek, ha szülne nektek?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekelne a férfiak véleménye, hogy melyik nemű babát szeretnék inkább? "A mindegy, csak egészséges" válaszon túl értem, hogy ha választhatnátok, melyik mellett döntenétek.
2011. júl. 21. 11:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én buktam ki, nem a férjem, amikor a 18 hetes ultrahangon mondták, hogy kislány. Csak szülés után árulta el, hogy azért végig reménykedett, hogy hátha mégis fiú lesz.

Imádja a kislányunkat persze :-)

2011. júl. 22. 08:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem nagyon kisfiut akart es az is lett. Akkor lattam eloszor sirni mikor megszuletett a fiunk(persze az oromtol sirt)(amugy en is fiut akartam)

Jovore kistesot tervezunk. Mindketten remeljuk,hogy O kislany lesz :)

2011. júl. 26. 06:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Én párom is kisfiút szeretett volna, de az első kislány lett. Mondanom se kell, hogy imádja, de ha be tudjuk vállalni a kistesót, most már még inkább drukkolni fog, hogy fiú legyen. A lányok általában lányt, a fiúk általában fiút akarnak. Ez normális. Látni akarjuk magunkat miniatűr formában:D Szeretnénk olyan életet biztosítani nekik, ami talán nekünk nem adatott meg, olyan lehetőségeket nyitva hagyni, amire mi vágytunk, vagy így felnőtt fejjel gondolunk, hogy jó lett volna.

A kislányunk most lesz egy éves holnap, kiköpött apja, olyan mulatságos, furcsa, mert mindig azt mondtam páromnak, mikor a babakori fényképeit néztem (olyan ari volt), hogy szivesen megnéztem volna piciben...hát most itt van:D De magamat is szeretném látni piciben, remélem a kistesó meg totál rám fog hasonlítani, jópofa lenne:D

2011. júl. 26. 07:37
 24/32 anonim ***** válasza:
51%
a férjem is és én is lányt szerettünk volna.aztán amikor kiderült,hogy fiú,ledöbbentünk,mert tényleg lányra számítottunk.azóta lassan két éves nagyfiú,imádjuk és nem adnánk ezer lányért sem
2011. júl. 26. 07:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Két fiú és két lány után a férjem nagyon vágyott rá, hogy újra lányunk legyen. Pedig a fiúkkal sokkal egyszerűbb volt minden. Amikor kiderült, hogy a pici fiú, eleinte csalódást láttam az arcán, be is ismerte, hogy tényleg így érez.

Pici fiunk most már 5 hetes, és persze imádja. És bár úgy döntöttünk nem lesz több gyerekünk, felvetődött, hogy jó lenne még egy kislány.

A miértre sem Ő, sem én nem tudunk válaszolni.

2011. júl. 26. 08:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi elsöre mindenképpen lányt szerettünk volna. És bevált az imám, kislány lett:) Ö azért, mert a lányok bújósabbak, én meg 2 dolog miatt: egy fiúval nem lenne közös témám késöbb, engem nem érdekel sem a foci, sem az autók stb., abszolút müvészlélek vagyok, és modell a lányok vevöbbek erre. Másrészröl egy fiúhoz kemény kéz kell, az én természetem meg kb. vajra kenhetö, szigornak a szikrája sincs meg bennem.

Azért nagyrészt magamról írtam, mert férjem rengeteget dolgozik, az idö nagyrészét velem tölti a gyerek. És férjemnek is jobb, hogy ha hazajön, 2 nö bújik hozzá :D

2011. júl. 26. 08:45
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem már elsőre is lányt akart, és az is lett. Gondolta majd lesz egy vagyány csajszija, ehelyett lett egy nagyon nőcis kislánya.

Másodszorra is azt mondta hogy lánynak jobban örülne, én fiút szerettem volna. Mondtam neki már az elejétől, hogy én fiút érzek, és az én érzéseim kettőből kétszer bejöttek:)

Mikor a 20 hetes UH-n mondták, hogy fiú kicsit elszomorodott, aztán 4 hét múlva kislányt mondtak akkor felderült az arca!

A lényeg hogy az első lány lett, a második fiú. Mindkettőt imádja, de azért az ő kicsi lánya a szeme fénye:)

2011. júl. 26. 08:47
 28/32 sumergo ***** válasza:
51%

A párom egyértelműen annak szurkolt, h lány legyen a pocimban (én nem tudtam választani mit szeretnék, minden baba tündéri). Azt az örömöt, amit az arcán láttam, mikor a doki mondta, h "nagyon kislányos" a baba, nem is tudnám leírni, mennyire boldog volt, és azóta is az. Kérdeztem tőle, h miért a kislány a favorit, de nem tudott rá válaszolni, csak egyszerűen azt szeretett volna mindig. Szoktam vele ugratni, h biztosan fél tőle, h pelenkázásnál a kisfiú célba veszi!! :-)

25+1 hkm

2011. júl. 26. 08:50
 29/32 anonim ***** válasza:

Az én férjem fiút szeretne.

Ok: már van 3 lányunk :)

2011. júl. 26. 13:53
 30/32 anonim ***** válasza:

Az én párom lányt akart.S mind a kétszer fiú lett. Kijöttünk az ultrahangról, s szomorúan mondta, hogy akkor most már nem lesz fodros szoknya, pöttyös masni. :)

Szeretne harmadikat, hátha lány lesz. De én már nem szeretnék. Én is nagyon lányokat szerettem volna. Másodjára el is sírtam magam, de azzal vígasztalódtam, hogy a férfiaknak könnyebb az élete.- én legalább is így látom. Kevesebbet dolgoznak (házi munkát a feleség végzi, mert ők fáradtak a munka után-gondolom a feleség nem fáradhat el), több fizetést kapnak. A környezetemben legalább is így van. Amúgy imádja a fiait, kis idő után már azzal dicsekedett, hogy egy jó bika fiút nemz. :)

Az összes haverjának lánya született, úgyhogy hecceli őket, elmondása szerint szívesen besegít. :)))

2011. júl. 26. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!