Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak! A feleségetektől, v....

Férfiak! A feleségetektől, v. barátnőtöktől inkább fiút vagy kislányt szeretnétek, ha szülne nektek?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekelne a férfiak véleménye, hogy melyik nemű babát szeretnék inkább? "A mindegy, csak egészséges" válaszon túl értem, hogy ha választhatnátok, melyik mellett döntenétek.
2011. júl. 21. 11:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok,de mivel nekünk most aktuális a téma,tudom hogy a férjemnek kislány az álma,14 éve ismerjük egymást,és mindig kislányt szeretett volna.Csak lánynevek vannak neki a tarsolyában,és nem múlik el úgy nap,hogy mindig kérdezne egy új nevet,hogy vajon Nekem tetszik e?Azt mondja,mióta az eszét tudja,kislányt szeretne.Én is...
2011. júl. 21. 11:37
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én kisfiút szeretnék, az életstílusom miatt. Egy kislánnyal szerintem nem tudnám folyatani a sportos és a bütykölgetős dolgokat, mert nem nagyon lenne rá vevő.
2011. júl. 21. 11:39
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

én lányt szeretnék, a párom is.

az ok: a lányok inkább az apjukra hasonlítanak :) és tényleg. engem egy percig nem is nevelt apám, mégis hasonlítok rá. belsőleg nagyon, külsőleg is. ennek mondjuk nem örülök, és pont ezért szeretném, ha lányunk lenne, mert a páromnak jobb tulajdonságai vannak mint nekem. persze én sem vagyok akkora nyomorék, de az életben való boldoguláshoz jobb lenne, ha az apja tulajdonságait örökölné :)

2011. júl. 21. 11:43
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten lányosak vagyunk, egy fiunk született (eddig). Természetesen imádjuk mindketten, és 100 lányra sem cserélnénk el, de remélem halljuk majd még azt UH-on, hogy "ez a baba bizony kislány".
2011. júl. 21. 11:45
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
A párom már elsőnek is lányt szeretett volna inkább, aztán mikor kiderült, hogy fiú, ő volt a legbüszkébb. Most újra babát várok és lányt mondanak az orvosok, hát totál oda meg vissza van. Ja és az elejétől mindenféle lánynevekkel illette a pocakomat.
2011. júl. 21. 11:46
 16/32 bromkrezol válasza:
97%
Nekem fiaim vannak. Az egyik barátomnak lányai. Ő azt mondta, hogy mindegy, fiú-e vagy lány, csak egészséges legyen. Mondtam neki, hogy ja, tényleg mindegy. Majd hasonlítsuk össze a te meg az én arcomat, mikor haza jön a gyerek, és azt mondja: apám, elvesztettem a szüzességemet...
2011. júl. 21. 11:47
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

Bírom ezeket a férfi elmélkedéseket :D

Egyébként nagyon igazad van :D

2011. júl. 21. 11:48
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
A férjem jobban szeretne fiút, én lányt szeretnék nagyon, ezt fel is vállalom.
2011. júl. 21. 12:21
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kislányt szeretne elsőnek. Amúgy én is :)
2011. júl. 21. 12:59
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

23 hetes vagyok, párom kislányt akart, mert azt lehet tutujgatni, szeretgetni, ölelgetni, és állítólag minden kislány apás, ő pedig erre vágyott mindig is.

Bejött :)

2011. júl. 21. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!