Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férfiak: ha a párotok terhes,...

Férfiak: ha a párotok terhes, akkor könnyebben megkívántok más nőket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

NEM! Én imádtam amikor terhes volt a feleségem! Gyönyörű volt akkor is, nagyon jókat szeretkeztünk. Persze akkor nem az a vadulós szex volt, de a heti 3-4 alkalom azért mindig összejött.

A feleségem mellett sosem volt szükségem más nőre. Sem akkor, amikor terhes volt, sem szülés után. Persze ő nem hagyta el magát soha, mindig csinos és igényes maradt!

2011. szept. 5. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Csak a feleségemet,de őt nagyon.
2011. szept. 5. 11:50
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

Én kismama vagyok, de nem szakadt meg a szexuális életünk a baba képbe jövetelével. Azért legyünk komolyak, egy férfi akkor is megnéz más nőket, ha a felesége épp nem terhes :)))

A véleményem az, hogy ilyenkor nem a férfiak miatt történnek a félrelépések, hanem a kismama miatt, a férfi megkeresi máshol azt, amit a felesége (véleményem szerint önző módon) nem ad meg neki.

2011. szept. 5. 12:13
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
4hós baba anyukája vagyok, feltettem az imént a páromnak a kérdést és az volt a válasza, hogy: mit tudom én! Tehát ő mindig megkiván más nőt is, nem csak a terhességem alatt, még most is szerintem. Sajnos, kicsit elszomoritó, de ez van!
2011. szept. 5. 13:41
 5/17 anonim ***** válasza:

kedves 4 hós baba anyukája

nem bántani akarok én senkit, de a férfiak így működnek. Attól még te vagy neki az egyetlen, téged szeret, téged választott a gyerekei anyjának - csak az agyuk erre van kiélezve.

Én mindig is azt mondtam, az lenne baj, ha nem ezt tenné, mert akkor nem lenne férfiból :)

2011. szept. 5. 13:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igazából 22 éves srác vagyok, szal még várhatóan pár évre vagyok attól hogy "átélője" legyek a kérdésnek..

Azért tettem fel a kérdést, mert megfigyeltem közelebbről egy fiatal párt ahol terhes a lány és láttam őket teherbe esés előtt, mikor megtudták hogy sikerült a megtermékenyítés, aztán az elkövetkező hónapokat.. És látszik hogy a férfi valahogy szenved, nem olyan mint terhesség előtt, mint egy áldozat... Persze a kismama boldog, hiszen neki biológiai dolga nincs amíg meg nem szül...

Utolsóval értek egyet, nem arról van itt szó hogy a férfi mire gondol, hanem arról hogy ebből mit mutat ki/mit cselekszik... Avagy az első hozzászóló, aki hangsúlyozza hogy ő aztán "soha"... Hát... Voltam már szerelmes, olyankor én is hajlamos voltam sohákkal és örökké-kel dobálózni...De megtanultam hogy nem szabad... Bár hiszem hogy van tökéletes kapcsolat, mint azt is hogy aki kitölt egy lottószelvényt, az lehet hogy megnyeri a főnyereményt.. Nincs kizárva!

2011. szept. 5. 16:46
 7/17 anonim ***** válasza:

A lepontozott kismama és egyben az utolsó vagyok: most tényleg, mi volt a baj a válaszommal? Nem zavar a lepontozás, mert nem ez a lényeg, de kíváncsi vagyok az aki szerint nincs igazam, hogy látja a dolgokat, illetve, hogy neki milyen a kapcsolata a párjával.

DE nem hogy ő milyennek hiszi, hanem hogy valójában milyen. Mert szerintem elég gáz lehet, akkor is, ha nem tudja.

2011. szept. 5. 19:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja, és kedves kérdező, azért biológiai dolga épp van egy terhes nőnek, egyrészt biológia azt a kisbabát összerakni sejtenként és tökéletesre :)

Bár nem erre gondolsz szerintem, viszont szexuális téren igenis kellene legyen dolga, attól hogy babát vár, figyelnie kell a párjára is, aki amellett hogy a gyereke apja, férfi! Ráadásul benne semmiféle biológiai változás nem ment végbe, tehát az igényei ugyanazok, amit némileg csökkent a megértés...

2011. szept. 5. 19:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Tisztelem a véleményed. Ez egy működőképes hozzállás :)

2011. szept. 6. 09:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt magyarázzátok el kérlek,hogy miért gondoljátok,hogy egy kapcsolatban várandósság alatt megszűnik a szexuális élet?

Mert ez nagyon nem igaz.

2011. szept. 6. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!