Férfiak: ha a párotok terhes, akkor könnyebben megkívántok más nőket?
NEM! Én imádtam amikor terhes volt a feleségem! Gyönyörű volt akkor is, nagyon jókat szeretkeztünk. Persze akkor nem az a vadulós szex volt, de a heti 3-4 alkalom azért mindig összejött.
A feleségem mellett sosem volt szükségem más nőre. Sem akkor, amikor terhes volt, sem szülés után. Persze ő nem hagyta el magát soha, mindig csinos és igényes maradt!
Én kismama vagyok, de nem szakadt meg a szexuális életünk a baba képbe jövetelével. Azért legyünk komolyak, egy férfi akkor is megnéz más nőket, ha a felesége épp nem terhes :)))
A véleményem az, hogy ilyenkor nem a férfiak miatt történnek a félrelépések, hanem a kismama miatt, a férfi megkeresi máshol azt, amit a felesége (véleményem szerint önző módon) nem ad meg neki.
kedves 4 hós baba anyukája
nem bántani akarok én senkit, de a férfiak így működnek. Attól még te vagy neki az egyetlen, téged szeret, téged választott a gyerekei anyjának - csak az agyuk erre van kiélezve.
Én mindig is azt mondtam, az lenne baj, ha nem ezt tenné, mert akkor nem lenne férfiból :)
Köszönöm mindenkinek!
Igazából 22 éves srác vagyok, szal még várhatóan pár évre vagyok attól hogy "átélője" legyek a kérdésnek..
Azért tettem fel a kérdést, mert megfigyeltem közelebbről egy fiatal párt ahol terhes a lány és láttam őket teherbe esés előtt, mikor megtudták hogy sikerült a megtermékenyítés, aztán az elkövetkező hónapokat.. És látszik hogy a férfi valahogy szenved, nem olyan mint terhesség előtt, mint egy áldozat... Persze a kismama boldog, hiszen neki biológiai dolga nincs amíg meg nem szül...
Utolsóval értek egyet, nem arról van itt szó hogy a férfi mire gondol, hanem arról hogy ebből mit mutat ki/mit cselekszik... Avagy az első hozzászóló, aki hangsúlyozza hogy ő aztán "soha"... Hát... Voltam már szerelmes, olyankor én is hajlamos voltam sohákkal és örökké-kel dobálózni...De megtanultam hogy nem szabad... Bár hiszem hogy van tökéletes kapcsolat, mint azt is hogy aki kitölt egy lottószelvényt, az lehet hogy megnyeri a főnyereményt.. Nincs kizárva!
A lepontozott kismama és egyben az utolsó vagyok: most tényleg, mi volt a baj a válaszommal? Nem zavar a lepontozás, mert nem ez a lényeg, de kíváncsi vagyok az aki szerint nincs igazam, hogy látja a dolgokat, illetve, hogy neki milyen a kapcsolata a párjával.
DE nem hogy ő milyennek hiszi, hanem hogy valójában milyen. Mert szerintem elég gáz lehet, akkor is, ha nem tudja.
Ja, és kedves kérdező, azért biológiai dolga épp van egy terhes nőnek, egyrészt biológia azt a kisbabát összerakni sejtenként és tökéletesre :)
Bár nem erre gondolsz szerintem, viszont szexuális téren igenis kellene legyen dolga, attól hogy babát vár, figyelnie kell a párjára is, aki amellett hogy a gyereke apja, férfi! Ráadásul benne semmiféle biológiai változás nem ment végbe, tehát az igényei ugyanazok, amit némileg csökkent a megértés...
Utolsó:
Tisztelem a véleményed. Ez egy működőképes hozzállás :)
Csak azt magyarázzátok el kérlek,hogy miért gondoljátok,hogy egy kapcsolatban várandósság alatt megszűnik a szexuális élet?
Mert ez nagyon nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!