Akinek az 1. babája nehezen jött össze annak a 2. -dik könnyebben jött?
Személyes tapasztalatom nincs, de olvastam, hogy Jamie Oliver első babája csak lombikkal jött össze, nagyon sokáig próbálkoztak. A második és a harmadik kislány meg spontán megfogant én nem volt semmi gond.
Nagynénémnél sok vetélés és lombik után lett baba, a baba után pedig sok vetélés és még egy lombik volt, de semmi. Igaz, ő teherbe tudott esni spontán, de más gondok miatt nem tudta kihordani őket, a megmaradt baba is végig feküdve és durva hormontámogatással, napi két szurival maradt életben.
Úgya hallottam sok ilyen esetben azért jön nehezen a baba, mert túlságosan akarjátok és bestresszel a szervezet, de ezt a "görcsöt" feloldotta az első picúr érkezése, ezért könnyebb dolga van a kistesónak. Sok olyan esetet jegyeztek fel, hogy végső elkeseredésben örökbefogadtak, és amikor a pár megnyugodott, hogy szülők lettek, hamarosan jött a saját baba is.
Drukkolok hogy nálatok is csak ez legyen!
Nálunk az 1. 2 év 2 hónap után sikerült (spontán vagy tea?), pedig már 2 inszem is volt.
Most a 2. elsőre összejött :)
34 hetes km
Sok sikert!
Egyébként hány év után sikerült Nektek?
Szia!
Nekünk pont fordítva, 2 alkalomból jött öszze, nem terveztük a babát ,és pik pak terhes is voltam.
Viszont most rajta vagyunk a tesógyártáson és 3 hónapja semmi!!
Már tisztára idegbeteg vagyok!!
szia! az első babánk 6 évre jött. nem védekeztünk, de nem is mentünk orvoshoz, nem vetettünk be praktikákat.
a kistesóval a fiam 5 hónapos korában védekezés mellett terhes lettem :D 15 hónap köztük a korkülönbség.
nekem azt mondta a doki, könnyebb teherbe esni, ha már szült valaki (a szülést követő időszakban persze, nem sok évvel utána).
most már nem bízom a véletlenre, több módon is védekezünk egyszerre, mert nem szeretnénk harmadikat. a másodikat terveztük, csak nem ilyen koránra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!