Aki túlsúlyos és az első babája is nehezen jött össze, annak a második tényleg könnyebben fog összejönni? Kinek mennyi idő telt el 2 gyerek között?
Figyelt kérdés
Én most 120 kg vagyok, amikor az első babámat vártam "csak" 100 voltam, de ő is nehezen jött össze. Kaptam mindenféle hormonokat, meg voltam inszemináción, de ekkor se jött össze, aztán rá egy hónapra spontán jött össze(két hónapig voltam veszélyeztetett mert volt egy vérömlenyem és végig is hánytam ezt a 2 hónapot). Azt mondják, hogy a másik baba könnyebben fog összejönni, de én ebben nem hiszek! Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Lehetséges ez? Vagy ez a plusz 20 kg betesz?2010. jan. 22. 14:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs sok összefüggés az első és a második gyerek között. Lehet, hogy könnyen összejön, lehet hogy nem.
Nekem az első baba elsőre összejött, a második meg sehogysem akar sikerülni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Mennyi idős az első babád?
2010. jan. 22. 14:53
3/4 anonim válasza:
Az első babára másfél évet vártunk ,100 kg-val estem teherbe, a másodikra lassan 1 éve várunk, de sajna nem jön. Most 8 kg val vagyok több.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor van alapom az aggódásra...Szedsz valami gyógyszert? írt valamit a dokid?
2010. jan. 22. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!