1 hetes a babám (első gyerek) és olyan szinten sokat alszik hogy csak nagyon ritkán van ébren max.5 percet, meg fürdésnél! Ez nem baj?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 12:07
1/9 anonim válasza:
Nem sárgult be? Eszik rendesen? Ha eszik, nem sárga akkor nem gond.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem sárga és enni is eszik rendesen(2 óránként) csak állandóan alszik és nem tudom,hogy ez normális-e?
2011. szept. 15. 12:13
3/9 anonim válasza:
hát inkább ez a normális sztem. ha nem lesz hasfájós kb 6 hétig is ilyen maradhat utána már többet lesz ébren. Az enyém is ilyen volt
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kicsit megnyugodtam!!!
2011. szept. 15. 12:16
5/9 anonim válasza:
Lehet hogy sárgaság, csak te nem látod, mert megszoktad a színét:) de minden baba sárga az első 1-2 hétben, és azért aluszékony! Szpiztatni kel sokat, akkor hamarabb múlik a sárgaság, és éberebb lesz. A védőnő vagy doki majd megmondj. Hogy sárgaság-e. Én barnának láttam a babám, de sárgaság volt az, azért tudtam én is megetetni tisztábarakni úgy hogy meg sem ébredt!
6/9 anonim válasza:
Minden babánál vért vesznek nálunk a kórházban, a sárgaság is elsősorban ebből derül ki, nem a bőrszínből, mert az becsapós is lehet. Nem minden baba sárga. Ha a vérkép nem mutat eltérést (zárójelentésben benne van) akkor minden rendben. Szerintem normális hogy ennyit alszik, Mivel az első hetekben gyorsabban növekednek, alvás alatt pedig növekedési hormon termelődik.
7/9 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen volt pár hétig! Nem volt sárga!!!
Szerencsés vagy! Örülj neki!
Más beleőrül az első 6 hétbe, nekem az volt a legkönnyebb :)
8/9 anonim válasza:
A lányom is ilyen volt, bár még most 2 hónaposan is imád aludni. Bár, egyre több az ébrenléti ideje!
4 hétig szinte csak akkor láttam ébren, ha evett vagy az esti fürdetés volt.
4 héttől a 6. hétig volt egy üvöltős korszaka. Este fél7től- fél 9-ig. Na az mókás volt... de szerencsére abbahagyta. Most jelenleg fáj a hasa, de ez is kezd múlni neki.
Pihenj rengeteg, amíg alszik! Hidd el, visszafogod sírni még ezeket a napokat ! :DDD
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. szept. 15. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!