Akinek az 1. babája nehezen jött össze annak a 2. -dik könnyebben jött?
Nem lesznek termékenyebbek, de gondolj bele, a szülés során leválik a méhlepény, a legtöbb helyen ki is "törlik" a méhet, azaz a méh fala sokkal simább, egyenletesebb felületű lesz, a következő időszakban sokkal könnyebben megtapadhat egy megtermékenyült petesejt.
Mi 11 hónapot vártunk a kisfiunk foganására. Amikor 11 hónapos lett, kiderült, hogy jön a tesó. Egyszer nem védekeztünk a férjemmel, és bumm...
Nekem az első gyerekem azonnal összejött, igaz akkor még fiatalabb voltam (26 éves). Most 38 vagyok, 2 éve próbálkoztunk. Nem volt peteérésem, ezért gyógyszeres kezelést kaptam, majd sikertelen inszeminációk következtek, végül beutalót kaptunk a Kaáliba. Nyáron a szabadságok miatt nem foglalkoztak velünk, azt mondták, majd szeptemberben megcsinálják a beültetést. Megkönnyebbültem, nem foglalkoztam semmivel, nem lestem, mikor lehet peteérésem, szexeltünk, amikor jól esett. És egyszer csak azt vettem észre, hogy késik a menszeszem... Úgyhogy vannak még csodák!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!