Vannak köztetek olyanok, akik nem tudtak fogyni a szoptatás alatt és miután már nem szoptattak, sokkal könnyebben fogytak?
Én nagyon szívesen, ugyanis sorstársad vagyok:-) Persze tapasztalatom csak annyi, hogy 16 hónapja szoptatok /még ma is 3szor/ és nem tudok fogyni. Állítólag van ilyen alkat - ez a természetes, ha ez vigasztal - és ha abbamarad a szopi a súlyod is leolvad.
Én már próbáltam leszoktatni, de nem volt szívem. Még kitartok, de legkésőbb májusban drasztikus lépéseket teszek az ügyben.
Várom én is mások tapasztalatát:-)
Én is így vagyok, lassan 2 éve... :-(
Még mindig szoptatok, és ezért hiába
- eszem nagyon keveset,
- kerülöm a szénhidrátot,
- iszok sok vizet,
- hasizmozok, mint egy őrült, SEMMI hatása nincs.
Pedig volt, hogy futni is jártam, és rengeteget gyalogolok. Van a hasamon egy "mentőöv", ami nem megy le... Egyébként egy orvos ismerősöm mondta, hogy tényleg így lesz, ha abbamarad a szopizás, hipp-hopp lefogyok teljesen. (Terhesség előtt nagyon vékony voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!