Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valami fogyis teát nem tudtok...

Valami fogyis teát nem tudtok amitől lhet fogyni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:

A fogyással együtt jár a méregtelenedés folyamata is, a méreganyagok pedig átmennek a tejbe. Próbálj inkább a normál táplálkozás mellett több zöldséget és gyümölcsöt enni, a bennük levő enzimek segítik a zsírok bontását és ürülését, emellett pedig mozogj valamit. Szerintem ne nagyon segíts rá mással és igyál nagyon sokat. Amúgy szerintem ez erősen alkati kérdés is, mert nekem amikor betöltötte az egy évet a fiam és valamiért hirtelen kevesebben cicizett és egy hónap alatt leugrott egy 8-as, pedig semmit nem csináltam. Mások szerint meg a szoptatás fogyaszt a legjobban.

Kitartás!

2009. máj. 11. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ajánlanám semmi szedését, ivását szoptatás közben. Nekem 11 hónapos a fiam. Rettentően zavar már a túlsúly, de ez van. Én már egy hónapja odafigyelek mit eszem. Még írom is.Egy nap 5x eszem, sok gyümi, zöldség, csirke, semmi édesség...egy deka se ment le...de próbáld ki, hátha neked bejön. szerintem is alkati kérdés.
2009. máj. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!