9 hós a babám, a férjem épp a napokban hagy itt minket. Hogy tudnám könnyebben átvészelni?
Nagyon sajnálom!:-(
Bizony, gondolj arra amikor érzed, hogy szomorkodsz, hogy ott van melletted a gyönyörű kisbabád!
Amikor van rá lehetőséged próbálj kikapcsolódni, hogy eltereld a figyelmed. Ha meg tudod szervezni, hogy pár órára valaki vigyázzon a babádra, akkor menj el barátnőddel moziba, vagy ahol jól éreznéd magad.
A babáddal is mehetnél baba-mama klubba, ott több mamával lehetnél, szintén jól ki tudnál kapcsolódni.
Szerintem most az a legfontosabb, hogy erős legyél!
Meglátod, ahogyan telik majd az idő, lelkileg egyre könnyebb lesz!
Kitartást és minden jót kívánok neked!
Szia!
Először is sajnálom, ami veletek történt.
Mivel már elég nagy a babád, ráadásul itt a tavasz, mozduljatok ki minél többet, menjetek sétálni, parkba, kirándulni, társaságba. Az a lényeg, hogy minél többet legyetek (jó) társaságban. Neked ez lesz a gyógymód, a babádnak meg szintén jót tesz a fejlődésének.
Meglátod, a napsütésben minden más lesz.
Egyébként az én privát véleményem az, inkább váljatok el, mint hogy becsapva kellene élned, vagy egy rossz házasságban. A gyermekről nem is beszélve, neki sem lenne az jó.
Fel a fejjel, minden rendben lesz!
Szia!
Én a születése óta egyedül vagyok a kisfiammal. Most 16 hónapos. De szerintem a te helyzeted azért nehezebb, mert én már eleve ehhez szoktam hozzá, neked viszont "menet közben" kell megszoknod, hogy már nincs ott az apuka. Én már 6 hónapos terhesen tudtam, hogy nem leszünk együtt. Nem könnyű, de a család sokat számít. Én mondjuk most először érzetem elviselhetetlenül nehéznek a dolgot, mert a picurral egyszerre lettünk betegek, és igen nagy segítség, hogy hazajöhettünk anyukámhoz, és legalább este, munka után segít nekem, hogy akkor már ne kelljen ugrálnom a kicsihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!