Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet a távkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a távkapcsolatot minél könnyebben átvészelni?

Figyelt kérdés
Párom 1 évre külföldre menne dolgozni, másfél havonta láthatnánk egymást. 3,5 éve vagyunk együtt, jó a kapcsolatunk! Nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom, hogy mi a legjobb ilyenkor!
2009. febr. 21. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
msn, icq, skype, webcam, ezen kívül a feltétlen bizalom mindkét részről
2009. febr. 21. 21:45
 2/4 anonim válasza:
nekem nem ment. sok szerencset hozza. de az nehez slegtobszor eggyik fel csalodik. olvassal ne legyel netfuggo. menj el kirandulni valahova
2009. febr. 21. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A párom munkájából adódóan már előfordult, hogy több, mint egy évet is külön voltunk úgy, hogy találkozni sem tudtunk. Ez többször ismétlődött már. A férjem legalább annyit van távol, mint velünk, de így is csodálatos a kapcsolatunk, mert amikor együtt vagyunk, akkor minden perc emlékezetes.

Szerintem 2 féle ember van: aki bírja a távkapcsolatot és aki nem. Hogy te milyen vagy, az sok mindenen múlik és akkor fog kiderülni, ha belekerülsz egy adott szituációba. Nálam a kulcs a rendszeresség. Az, hogy a kontaktot sosem veszítjük el. Minden nap email, hetente hosszú telefonbeszélgetés (többször nem lehet neki, olyan helyen van), írunk leveleket is, mert azok személyesebbek és csomagot is küldünk egymásnak. Nálunk ez jól működik, de szerintem hatalmas türelem kell hozzá meg egy jó adag önfeláldozás mindkét részről. A távkapcsolatok megerősítik azokat a kapcsolatokat, amelyek sikeresen átvészelik a nehéz időszakot, mert mindketten rájöttök, hogy a másik milyen fontos szerepet tölt be az életetekben és az ember jobban értékeli azt, aki vele marad ilyen áron is. Ez nem kis elkötelezettséget igényel, de meg lehet oldani. Vannak hullámvölgyek, mikor az ember azt érzi, hogy ez most nagyon rossz, de túl lehet lépni rajta, ha a másik fél folyamatosan küld megerősítést, hogy szeret és kitart melletted. A távkapcsolat mindkét felet próbára teszi. Ebből kifolyólag lehetsz te akármilyen elkötelezett, lehet, hogy nem fog működni, ha a párod alkalmatlan egy ilyen kapcsolatra (pl. a bizalomhiány és féltékenykedés tönkreteheti a kapcsolatotokat). Ezért nem lehet ennek a kimenetelét előre tudni. Mindesetre, sok sikert kívánok! Ne add fel! Lesz, amikor nehéz lesz, de gondolj arra, hogy nem lesztek távol örökké és milyen jó lesz, ha újra vele leszel.

2009. febr. 22. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a harmadikat!
2009. febr. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!