Férfiak! Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az egykori nagy szerelmetektől született egy gyermeketek?
Figyelt kérdés
De már lenne családod, gyermeked mikor megtudod.2011. febr. 28. 21:19
1/2 anonim válasza:
Nagyon mérges lennék, hogy az egyik legfontosabb dolgot eltitkolta előlem, bármi is történt, ez gusztustalan. És miért évekkel később jön elő? Ha már van családom és gyerekem, biztos, hogy nem hagynám el őket.
2/2 anonim válasza:
Off: Én nő vagyok, de egyszer volt egy érdekes élményem. Egyszer bejött hozzám a munkahelyre egy srác és teljes mása volt apukámnak(meg az öcsémnek). Fura érzés volt, mondtam is neki, hogy ne haragudjon, hogy ennyire nézem, de pont úgy nézz ki, mint az apukám. Azt mondta az érdekes, mert Ő egy kalandból fogant és nevelőapja volt(van). Persze megkérdeztem, hogy merre született és hogy anyukáját hogy hívják, amikor apukámat megkérdeztem azt mondta elképzelhető, ismert ilyen nevű lányt anno... A történet itt meg is állt, nem feszegettük tovább a dolgokat, hiszen meg van mind a két család saját élete. Mindenesetre fura volt találkozni a "féltestvéremmel":-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!