Anyukák, mennyire lett olyan a gyermeketek amilyennek képzeltétek?
Külsőleg még szebb lett a kislányom,mint ahogy elképzeltem. Belsőleg is minden rendben,okos aranyos,értelmes. Viszont nagyon akaratos,hisztis,és piciként sokat sírt. Nem egy egyszerű eset!
Mivel első gyerek,azt hittem hogy a csecsemők,csak esznek meg alszanak. Na ő nem ilyen lett,aludni nem akart,az evés is csak akkor volt már rendben mikor hozzátápláltunk.
Még "jobbak" lettek mint képzeltem! Ikerkislányaim vannak akik gyönyörűek és nagyon értelmesek. Bíztam benne, hogy szép gyerekeim lesznek(nem mintha sokat számítana, bár titkon minden anya reméli, hogy szép gyerekei lesznek) :)
Míg nincs gyereked, vagy csak terhes vagy addig elképzelni nem lehet, hogy milyen lesz. MInden anyának az ő csöppsége a tökéletes :D
Nekem is szebb lett a fiam, mint gondoltam.
Amibe reménykedtem, és bejött külsőleg: göndör, szőkés barna fürtös fiú, óriás szempilla, és hogy ne az én lábujjaimat örökölje. ezek bejöttek szerencsére:-)
ami nem sikerült összehiznunk: kék színű szem helyett semmilyen színű a szeme, zöldes, barnás, kékes, egyveleg, meghatározhatatlan:-)
belsőleg, egy szavam sem lehet, kcsiinek békés, alvós jól evős gyerek volt, mindent a korosztályának megfelelő időben csinált. és nem azért mert az én fiam, de okos kis krapek:-) ma pl:mentünk könyvelőhöz, de már kész káósz volt a nap, rohantam, felkaptam a fiam, és mondtam neki, indulunk, ő mondta nem-nem, le-le (tegyem le), és mászott ki a kezemből, majd elment a szobájába, és jött, fel-fel ci-ci( húzzam fel a cipőjét) majdnem elindultunk zokniba:-)annyira meglepődtem, és úgy röhögtem, ja és 16 hónapos. könynen megszokta a bölcsit, szóval tényleg jobb gyermeket nem is kívánhatnék. már mikor a pocakomba volt, is rendesen viselkedett, nem zavart a munkába, rosszullétekkel:-) megvárta míg a szülésznőm hazajön a nyaralásból, és másnap bújt ki. viszont már most annyit beszél mint én...na ez lehet hogy később kiborító lesz:-) már pocakban is mindent megbeszéltem vele, és most is. na már jól kidicsekedtem magam:-)amúgy örökmozgó, mint én, ha nem alszik, csak megy, és megy, és megy...jó lenne ha néha leülne 15 percet egyedül játszani:-) ez nem megy neki, csak velem hajlandó játszani.
Mit mondjak, nekem is olyan a fiam, mint minden más anyának a gyermeke a szemében: a legszebb és legokosabb a világon! :)
Az apja egy nagyon huncut örökmozgót várt, aki majd mindig rosszalkodik. Pont ilyen. :) Imádom!
A férjem szőke hajú és terhesség végéig úgy gondoltuk hogy szőke kis vékonyka kislány lesz és rá hasonlít.
Megszületett fekete hajú kislányunk (nekem sötét a hajam).Most 3 éves rám hasonlít kívül belül!Sötétbarna hajú és kék szemű.Nem az a gebe típusú kislány de szép formás!
A kisfiamat mindig úgy képzeltem el hpgy rám hasonlít sötétbarna hajú barna szemű.Megszületett a tejfölszőke hajú kisfiúnk és tiszta apja.Most egy éves szőke hajú, zölld szemű.És tiszta apja.
Úgyhogy mi egyátalán nem találtuk el, hogy milyenek lesznek.De ahogy mindenki írta bnekünk ők a legszebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!