Mi a foglalkozásod, hol és mit dolgozol anyukaként?
Hány gyermeked van, párod mivel foglalkozik:)
Volt egy kérdés, ahol olyan válaszokat olvastam, hogy számomra hihetetlen, hogy valaki annyi pénzt keressen M.o-n. ( 300ezer és fölötte...)
Párom informatikai vezető, és már az ő fizetése egyedül netto 300 fölött van.
Az enyém említésre sem mélétó,most meg főleg,hogy gyesen vagyok.
Felszolgáltam világ életemben, külföldön is dolgoztam, ott 1200 eurót kerestem havonta.
Most itthon vagyok a gyerekekkel.
A férjem tanító végzettségű, de munkaügyben dolgozik 156.000Ft-ot keres.
A férjem és én is Magyarország legnagyobb közlekedési cégénél dolgozunk,egyikőnk sincs túlfizetve:(
2 kisfiunk van,egyikőjükkel sem tudtam itthon maradni GYES-en,mert a GYES 3x-a a lakáshitelünk.
Nekem is vannak olyan barátaim,akik sokkal jobban keresnek,mint mi,de mindegyikőjük diplomás.Én még a gyerekek előtt sem kerestem annyit,hogy fősulira tudjak menni.
Én egy fővárosi tulajdonú cégnél dolgoztam behajtóként, jogi ügyekkel foglalkozta, bruttó 150ezerért.
Párom ipari búvár (nem egy életbiztosítás), változó, kb. bruttó 340-360 között keres.
1 lányunk van, én jelenleg gyeden vagyok.
elvileg könyvelést tanultam, amit sosem csináltam, mert utálom...egy butikban dolgoztam mikor terhes lettem az első babánkkal, mondhatni jól kerestem 160e körül.
most januárra várom a tesót, közben kezdem az óvónőképző szakot a főiskolán, mert ez a nekem való igazán, úgyhogy mire vissza kell mennem dolgozni már óvónéni leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!