2 gyermekes anyukaként a 30. szülinapomra egy tetoválás?
Nem gáz.
Én tele vagyok (hátam, karom), de még szeretnék majd.
31 éves vagyok, 2 gyerekem van.
Utolsó tetoválásom 3 éve készült, azóta "állandóan" terhes vagyok vagy szoptatok :)
És az kizáró ok?
még én is szoptatom a 8hónapos fiam.de nyárra való színű elhagyja majd.
nálad volt valami allergiás reakció?Esetleg tudnál segíteni,hogy pikkelysömöröm van(hajvonalban és a könyökömön),az mennyire kizáró ok?
Én a 30. szülinapomra kértem egy tetoválást, csak akkor mindenórás kismama voltam :) Így sikerült a 31.-re kapnom, a hasamon-csípőmön van. Két gyerekem van, ők segítettek ápolni, kenegetni.
Szerintem a tetoválás akkor jó, ha jó alaposan átgondoltad, nem tiniként hirtelen felindulásból varratsz. Ha mindenképpen olyan helyre szeretnéd, ahol nem látja más, akkor nem biztos, hogy a derekad a megfelelő hely.
szia,
szerintem sem gáz, nem kor függő és attól, hogy anya vagy még lehet tetkód!! nálunk a páromnak van az egyik még "legény" korából, a másik a fiunk születése után került a nyaka alá a tarkójára :) A L E N , így hívják a kis fickónkat!! ott voltunk, amikor csináltatta, olyan megható volt :))))
Ági
Szia
Ha legkozelebb megyunk Magyarorszagra es meg nem jon a kisteso a ferjem is es en is csinaltatunk egy-egy tetovalast
ferjem a lanyunk kepet szeretne a karjara vagy a lapockajara en pedig a lanyom nevenek kezdobetujet meg nem tudom hova.
1.vagyok.
Kinek fáj az, hogy van rajtam tetoválás? Vajon miért pontoztak le???????
...ja tényleg, ettől szaranya vagyok, elfelejtettem...
Kedves elso-utolso.
Tudod ez egy olyan oldal ahol olyan nok is vannak akik szentek es szuznemzessel lett babajuk XD
Ok a foldre nem lepnek, mert tul jok hozza es nem azt a levegot szivjak mint mi hitvany kis haladok!
Ne idegesitsd magad ezen!!
En felpontozlak, bar tudom ez nem sokatsegit a felhaborodasodon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!