Tetoválás egy kisbabáról? Nagyon nagy hülyeség?
Nyáron elvesztettem az első kisbabámat:( ráadásul az én hibámból, nem akarom részletezni...sosem fogom megbocsátani magamnak.
Arra gondoltam, hogy a lapockámra tetováltatok egy baba fejet, amelyet egy női tenyérbe hajt.
Így megőrzök egy emléket erről a piciről,aki csak 8 hétig élhetett bennem.
Meg fogom bánni később? Nem kéne megcsinálni?
Discoveryn láttad?:)
Ha nem is született meg, akkor szerintem ne tetováltasd magadra. Főleg hogy egész életedben eszedbe fog jutni, hogy miattad...biztos a tetoválás nálkül is, de azzal rátennél egy "lapáttal".Én nem csinálnám, és nem a tetoválálás miatt.
Inkább majd a megszületett babád miatt tetováltass!
Ne kínozd magad életed végéig,mert ez a tetkó csak fájdalmat hozna!
köszi a válaszokat.
megszületett babáról nem fogok, hiszen ő ott lesz nekem.
épp azért szeretnék róla, mert így sosem felejtem el, és így talán valamelyest lerovom a tiszteletemet vagy nem is tudom,.
Ha nem csináltatod meg a tetoválást, akkoris örökké emlékezni fogsz rá. Szerintem tényleg nem tanácsos a dolog. Máshogyan is leróhatod tiszteleted.
Egyébként meg gondolj bele milyen érzés lesz, ha mindenki folyton megkérdezi majd, hogy mi az a tetoválás és mit jelent és neked minden alkalommal el kell mondanod mindenkinek, hogy a saját hibádból ment el a babád és így tisztelegsz előtte. Gondolj bele, milyen lesz mondjuk nagymamamként az unokáidnak elmesélni a történetet.
Szerintem sem jó ötlet.
Másképp kéne leróni a kegyeletedet, pl gyertyát gyújtasz, vagy ilyesmik. Meg van az anygalokszülei-nevű honlap (nemtom pontosan), ott beszélgethetsz sorstársakkal. De ahhoz, hogy feldolgozd a történteket, nem egy tetkó a legjobb módszer, ez tuti!
amúgy sztem ha már mindenképp ragaszkodsz a tetkóhoz, akkor valami kevésbé egyértelmű, de amúgy támában ideillő ábrát válassz: pl egy angyalka. Ez a tenyeres motívum elég furán nézne ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!