Tetoválás egy kisbabáról? Nagyon nagy hülyeség?
Nyáron elvesztettem az első kisbabámat:( ráadásul az én hibámból, nem akarom részletezni...sosem fogom megbocsátani magamnak.
Arra gondoltam, hogy a lapockámra tetováltatok egy baba fejet, amelyet egy női tenyérbe hajt.
Így megőrzök egy emléket erről a piciről,aki csak 8 hétig élhetett bennem.
Meg fogom bánni később? Nem kéne megcsinálni?
köszi nektek is.
ilyen angyalok szülei és hasonlókat nem akarok nézni, mert ott jó emberek vannak, akik elvesztették a babájukat, én pedig magam okoztam ezt:( csak még nagyobb bűntudatot keltene...
de meggyőztetek, nem lesz tetkó...sosem felejtem őt el, és a bűntudatomat sem, de megpróbálok mindent megtenni,h a picim megbocsásson nekem:(
úristen...a 36. hétben is el lehet veszíteni babát?
ne haragudj, ha rosszul esik, ne válaszolj, de megkérdezhetem miért? akkor már,ha vmi baj van, meg lehet szülni a babát nem? már nem számít koraszülöttnek? hogy lehet akkor elveszíteni?
nagyon sokan bántottak már ezen az oldalon emiatt, annak ellenére, hogy név nélkül megy a dolog...:(
ezért inkább nem szeretném elmondani, ne haragudjatok.
nagyon rossz volt végigolvasni a sok bántó választ, még egyszer nem akarom, még ha ti nem is lennétek ilyenek, bárki idetévedhet a kérdésemhez.
de azt is megértem, ha az utolsó előtti válaszoló nem akar a rossz élményéről beszélni, mert megrázó, csak mivel ott nem ő volt a hibás, gondoltam elmeri mondani, nincsenek benne olyan félelmek mint bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!