Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetoválás egy kisbabáról?...

Tetoválás egy kisbabáról? Nagyon nagy hülyeség?

Figyelt kérdés

Nyáron elvesztettem az első kisbabámat:( ráadásul az én hibámból, nem akarom részletezni...sosem fogom megbocsátani magamnak.

Arra gondoltam, hogy a lapockámra tetováltatok egy baba fejet, amelyet egy női tenyérbe hajt.

Így megőrzök egy emléket erről a piciről,aki csak 8 hétig élhetett bennem.

Meg fogom bánni később? Nem kéne megcsinálni?

2009. szept. 29. 21:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszi nektek is.

ilyen angyalok szülei és hasonlókat nem akarok nézni, mert ott jó emberek vannak, akik elvesztették a babájukat, én pedig magam okoztam ezt:( csak még nagyobb bűntudatot keltene...

de meggyőztetek, nem lesz tetkó...sosem felejtem őt el, és a bűntudatomat sem, de megpróbálok mindent megtenni,h a picim megbocsásson nekem:(

2009. szept. 29. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Először próbáld meg helyre rakni magadban az érzéseidet. Egy tetoválás ezen sajnos nem fog segíteni, és hidd el, azt a babát sosem fogod elfelejteni, örökké élni fog benned! Ha megcsináltatnád, csak magadat büntetnéd vele és még nehezebb lenne kiheverni.
2009. szept. 30. 08:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 2008-ban vesztettem el az első babámat, a terhesség 36. hetében.Nagyon sokat segített a: www.angyalokszulei.hu, oldal,próbáld meg,sztem neked is segíteni fog.Idén nyáron született kislányom pedig kárpótol a tavalyi fájdalmakért,de elfeledni sosem fogom azt az érzész amit egy halott baba megszülése jelent.
2009. szept. 30. 14:26
 14/17 A kérdező kommentje:

úristen...a 36. hétben is el lehet veszíteni babát?

ne haragudj, ha rosszul esik, ne válaszolj, de megkérdezhetem miért? akkor már,ha vmi baj van, meg lehet szülni a babát nem? már nem számít koraszülöttnek? hogy lehet akkor elveszíteni?

2009. szept. 30. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi is megkérdezhetnénk, hogy hogyan veszítetted el, te kedves kérdező a babádat? Itt név nélkül el mondhatod, nem kell félned semmitől.
2009. szept. 30. 18:12
 16/17 A kérdező kommentje:

nagyon sokan bántottak már ezen az oldalon emiatt, annak ellenére, hogy név nélkül megy a dolog...:(

ezért inkább nem szeretném elmondani, ne haragudjatok.

nagyon rossz volt végigolvasni a sok bántó választ, még egyszer nem akarom, még ha ti nem is lennétek ilyenek, bárki idetévedhet a kérdésemhez.

de azt is megértem, ha az utolsó előtti válaszoló nem akar a rossz élményéről beszélni, mert megrázó, csak mivel ott nem ő volt a hibás, gondoltam elmeri mondani, nincsenek benne olyan félelmek mint bennem.

2009. szept. 30. 20:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat,csak rég voltam gépközelben,e miatt nem válaszoltam.Szóval a babám halálát méhlepényben kialakúlt trombózis okozta,ezért történt,h a 36. hétben elveszítettük Őt.Addig minden rendben volt és mikor a kötelező UH-ra mentem,akkor közölte a doki,h már nincs szívhang.Azt az érzést senkinek nem kívánom.Szerencsére egy nagyon lelkiismeretes orvosnőt ismertem meg az akkori szülésemnél,mivel a fogadott orvosom szabadságon volt,szóval ez az orvosnő volt ,aki talált megoldást,h a második terhességnél ne legyen probléma.Itt a 4. terhességi héttől szúrnom kellett a vérhigító injekciót a hasamba minden nap,de még így is a kislányommal a 37. hétben indított szülés volt,mert ismét kezdett a méhlepény elöregedni.Nekem az Angyalokszülei oldal nagyon sokat segített és nem rossz érzés beszélni,sőt szeretek beszélni a kisfiamról és azt is tudom,h ezt a kis Hercegnőt Ő köldte nekünk.Tavaly augusztus 12. voltam kiírva a kisfiunkkal és idén augusztus 01. megszületett a kislányunk.
2009. okt. 18. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!