Elmondod, hogy mi a párod/és a te foglalkozásod? Mennyi a havi jövedelmetek?
Pedagógus vagyok, nemrég óta már csak GYES-en.
A férjem vállalkozó.
Mivel az ő havi bevétele ingadozó, meglehetősen szezonfüggő is, így nem tudok összeget mondani.
Férjem szakács 100 e ft-t keres.
Én gyeden vagyok 86 e ft.
És akkor lejön ebből a 60 e ft-os házhitel.
Ebből meg lehet vígan élni.:-(Vagy nem.
Szia!
A párom középvezető egy cégnél, 220000 körül keres. Én jelenleg még dolgozom, októbertől betegszabin leszek a második babámmal. A lányom két és fél éves, januártól dolgozom, ő bölcsibe jár. Egy egészségügyi magáncégnél dolgozom mint aszisztens, havi 160000ft-ért. Van egy most már 100000ft-os autó hitelünk. Anyukámmal együtt élünk a családi házunkban, ami öreg, és folyamatosan nyeli a pénzt. Nem panaszkodom, mert nincs miért. Nem élünk rosszul, de nagyon jól sem. Spórolunk, hogy minél hamarabb szabadulhassunk a hiteltől, utána pedig tudjuk újítgatni a házat. És persze a második manóra is kell némi pénz.
Iszonyatosan sajnálom azokat akik most a lakáshitelükben fuldoklanak, eladósodnak, és szenvednek. Sok erőt, és kitartást kívánok mindenkinek, és hálát adok az égnek hogy mi nem így állunk!
E.ü dolgozó vagyok 75 ezerért, férjem raktárban dolgozik 115.000ért- ebben benne van az adójóváírás. Lányunk után családit is kapunk, és nemrég óta Gyest is, mert asztmás.
Ez a gyes nagyon jól jött, mert félre raktuk, és tudtunk venni tüzelőt a télre, már azt hittem, ezt is hitelre kell megint. Amúgy 60 ezres/hó deviza lakáshitelünk van,meg mivel régi ház, muszáj volt rajta újitani, van még személyi hitel mindkettőnknek, meg amit el tudsz képzelni :A-hitel (mikor a házat vettük 5 éve, ebből fizettük a házátírást+ügyvédet+ilyeneket),hitelkártya...vagy 1,5 évig 20ezer Ft maradt csak miután a rezsit is kifizettük.
Én nem panaszkodnék ha nem kellene ennyit kifizetni hitelre, akkor nekem elég lenne ez a "kevés",amit keresünk. Azért tettem "jelbe, mert van aki ennyit sem kap.
Eü-d dolgozó Anyuka!
Nem vagytok egyedül! Nekünk is sok hitelünk van! Sajnos a provit mind a kettőnknek fel kellett venni,és mellette még számtalan fizetni való van! -segítségünk nincs! Sajnos ez van! Kitartást Nektek!!!
Üdv:a 2gyerkőcös,36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!