Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed vagy gyes mellett végezte...

Gyed vagy gyes mellett végeztek még valami plusz munkát? Mit csináltok és mennyi jövedelmetek van ebből?

Figyelt kérdés
Aki tud, ajánlhatna nekem valami valamit, amivel kiegészíthetném a jövedelmem a babázós időszak alatt. Köszi!
2011. márc. 11. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Gyed alatt nem lehet dolgozni:(

Én anyukám nevén csinálok mást, amiből 50-70 ezer ft van havonta, ennyi munka belefér.

Persze MLM, az egyetlen olyan típusú munka, ahol normál pénzt fizetnek akkor is, ha keveset dolgozol.

2011. márc. 11. 20:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Gyed mellett Angliából hozatok be babakocsikat és babaruhákat.Persze nem darabonként, hanem kiskamionnal

Egész jó, több a haszon, mint a fizetésem volt(jóval)

Hamarosan anyukám nevére nyitunk bababoltot, és webáruházat:-D

2011. márc. 11. 20:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Valóban nem lehet mellette dolgozni, pedig nekem is voltak terveim. Sajna akkor bukod a GYED-et, vagy a GYES-t. Én is majd a férjem nevén fogok remélem dolgozni, még nem tudom mennyi bevétellel, de megpróbálunk vállalkozni.
2011. márc. 11. 20:41
 4/15 anonim ***** válasza:
MLMel most próbálkozok, 9 hós fiam mellet ,ezzel csak az a baj, h ha nincs kezdő töke minimum 130ezer akkor nem fog menni. nekünk is a probléma, ha lenne fölös 130unk, lenne gondunk! és nem kéne ezzel foglalkozni ,de mivel nincs így gázos a helyzet, és igaz h belekezdtünk, de sehol nem járunk.és nem is nagyon fogunk :( így ez sem jó.
2011. márc. 11. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:

teszvesz-en és vaterán "kereskedek"

Sajnos nem túl sok a haszon, 15-20 ezer/ hó. Arra elég hogy a költségvetés ne menjen minuszba.

2011. márc. 11. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Én MLM-ben vagyok, mellette reklám-marketing tanácsadást tartok, levélsorozatokat szerkesztek, a számlát róla megoldottam más neve alatt.

TEszvesz és vatera, meska, zsibvásár ez mehet gyed mellett is.

2011. márc. 11. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen MLM-el foglalkoztok?Mi a konkrét feladatotok?
2011. márc. 11. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:

tegnap 21:08 vagyok

Bocs, azt nem figyeltem, hogy összeget is kértél.

Na szóval.

MLM - FLP az anyacég, és mi erre rátettünk egy nagyon széles körű életviteli tanácsadást, online info oldalt, valamint különféle ingyenes klubokat szervezek, ahol többek között az egészségről is szó van. Nagyon jó az FLP abból a szempontból (is), mert rengeteg háttér infot kapunk, amit nem tudnak az emberek. Egyszerűen nincs így leírva a napi sajtóban, az orvos nem mondja el pedig igencsak hasznos lenne.

Ebből pillanatnyilag 50-150e között van a havi bevételünk, attól függően, mennyit dolgozunk vele. És ehhez számlaképesnek sem kell lenni, csak később, amikor százezreket akarsz kivenni, de akkor már érdemes.

A szerkesztéssel és tanácsadással nincs fix bevételem, részben mert vagy van munka vagy nincs, másrészt meg ezzel én nem a pénzre megyek elsősorban, hanem kapcsolatrendszeremet építem, és hosszú távra tervezek vele, vagyis társtulajdonosi minőségre törekszem a cégeknél. Mondhatni becsületkasszára dolgozom. Ha nagyon számszerűsíteni akarom, akkor 0-50e között becsúszhat ez is.

Ami az előző kommentemből kimaradt.

Otthoni munkára pl. nagyon jónak találom a partnerprogramokat. Egy értelmes weboldallal jó kis forgalmat lehet generálni. Úgy olvastam - mert egyszerűen nincs időm egy új oldalt megcsinálni magamnak erre - hogy 0-50e között lehet havonta keresni vele. Namármost Te írod az oldalt, a férjed meg kiszámlázza a jutalékot, ha van kifizetés. Általában havonta és/vagy 10e forinttól utalnak. Csak a jutalékredszert kell alaposan megnézni, meg némi előtanulmány nem árt, a gazdagmami oldalon volt is egy video anyag ezek működéséről, de nem találom a linkjét.

2011. márc. 12. 07:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Az anyatanya.hu-n van egy fórumunk, az

Anyák összefogása a távmunkáért

Munkaötletek mennek, meg azt igyekszünk kitalálni, hogy hogyan lehetne ezt a kérdést egy magasabb fórumra felemelni.

2011. márc. 12. 07:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Korábban FLP volt, de nekem kevés és nehézkes, ezért kerestem az interneten mást.

Jelenleg egy amerikai céghez regisztráltam, ami most jön be Magyarországra.

Utánanéztem az interneten, a cég a 12. helyen áll a világon az MLM cégek rangsorában, egészséges étrendkiegészítőkkel, fogyókúrás szerekkel, és energiaitalokkal foglalkoznak.

Nagyon jó a kifizetésük (mivel jelenleg még nincsenek Magyarországon, így "nagy durranással" tervezik az indulást), és nem kellenek százezrek a regisztrációhoz, csak 100 euró, vagyis 27 ezer forint.

Ezért terméket kapsz, amilyet választasz. Hetente történik a kifizetés, ami nekünk nagyon jó, mert nem kell egy egész hónapot várni, hogy pénzhez jussak.

Egyelőre a jövedelmet csak tervezem, de már most látszik, hogy a befektetett indulótőke többszörösen visszajön.

Nem kell ezereket felépíteni, csak két saját vonalat, amit aztán építhetsz te tovább, vagy ha jól választasz vonalakat, akkor építik magukat, te meg hátradőlsz, és kész.

És nagy előnye, hogy webkonferencián keresztül tartja a prezentációkat, vagyis nem kell a kicsi mellől elszaladgálnom fórumokra, és nem kell az időpontokkal zsonglőrködni, mindenki megnézheti, amikor ráér.

Ezek miatt választottam ezt.

2011. márc. 12. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!