Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyed vagy gyes mellett végezte...

Gyed vagy gyes mellett végeztek még valami plusz munkát? Mit csináltok és mennyi jövedelmetek van ebből?

Figyelt kérdés
Aki tud, ajánlhatna nekem valami valamit, amivel kiegészíthetném a jövedelmem a babázós időszak alatt. Köszi!
2011. márc. 11. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elkezdtem itthon varrogatni ami nem igazán megy,mert még sose varrtam:D És olyan béna vagyok,hogy az egész nap eltelik vele,mert rosszul varrom össze,és lefejtem,aztán újra. De kitartó vagyok. Hátha sikerül. Más lehetőségem nincs,kezdő tőke 0,távmunkában nem bízok.
2011. márc. 14. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Aki vaterázik,teszveszezik,az mit csinál pontosan?
2011. márc. 14. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom figyeli az 1 Ft-os aukciókat,megveszi fillérekért a termékeket, aztán felteszi normál áron.
2011. márc. 15. 09:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát vagy folyamatosan adogatja el gyermekei kinött ruháit,játékait!
2011. márc. 15. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nyelvtanár vagyok és magánórákat adok. Olyankor a férjem szórakoztatja a gyereket. Sajnos sokszor előfordul, hogy lemondják az órát, így a bevétel ingadozó.
2011. márc. 16. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!