Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Végeztek valami plusz munkát...

Végeztek valami plusz munkát a babázás mellett, amiből egy kis mellékes jövedelmetek van? Mennyit többletet jelent ez havonta?

Figyelt kérdés
(pl. Tupperware, avon, oriflame stb, ilyenekre gondoltam).
2011. ápr. 11. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
gyed mellett semmilyen kereső tevékenységet nem lehet folytatni, mert ha kiderül, akkor kamatosan kérik vissz a pénzt.
2011. ápr. 11. 13:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Mivel az általam felsoroltak NEM ADÓKÖTELES tevékenységek, így lehet velük foglalkozni.... ilyenekre gondoltam....
2011. ápr. 11. 13:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont 2 napja jelentkeztem Avon tanácsadó nőnek. :)

Régen is csináltam, szerettem! Azt nem tudom, hogy így baba mellett mennyi kis mellékest fogok tudni összeszedni, de ha meg sem próbáljuk.. Mit veszthetünk?

Amúgy konkrét válasz engem is érdekelne!

2011. ápr. 11. 14:02
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Én gyerekjátékokkal foglalkozom. Hasonlóan működik, mint az oriflame. Kb. havi 20-25e plusz pénzem van belőle. Akit érdekel bővebben, írjon privit!

Ja, és ez is adómentes tevékenység.

2011. ápr. 11. 14:09
 5/16 anonim ***** válasza:
tupperben nagyon nagy forgalom kell ahhoz, hogy megérje. Az avonnál szerintem kisebb forgalommal is jó. De én pl pont a gyerkőc mellett haygtam abba az avont, mert nem hagyott 2 percet se beszélni hogy megmutassam a terméket, hanem rámolt, szóval ciki volt. De nyugodt gyerek mellett jó lehet. A negatívum még az volt, hogy csupa gyesessel voltam körülvéve, így kevesebb smink fogyott és egyébként is kevesebbet tudtak költeni mint előtte a dolgozó kollégák. Amúgy 10-15 ezer havonta összejöhet reálisan.
2011. ápr. 11. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:

14:09!

Írtam privit!

2011. ápr. 13. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Avonozom, de a 2.5 és 1 éves törpeterroristáim mellett nem úgy van időm foglalkozni vele, mint régen...

Havi kb 10-15 ezer jön be, ünnepek táján (pl karácsony, nőnap, anyák napja), pár ezerrel több.

14.09-es, én is írtam privit :-)

2011. ápr. 13. 21:25
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Én foreverezek,havi 400 000 plussz jön.Jól írtam a nullákat,nem tévedés.
2011. ápr. 13. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Forever! Jók, de ki a fenének van annyi pénze?! Ezt hogy csinálod?
2011. ápr. 13. 22:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Magyarország a 3ik helyen van világszinten forgalom szerint,kb 150 ország közül.Ez hogy lehet ?Ha drága lenne,akkor nem vennék,és nem lenne ekkora forgalom.
2011. ápr. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!