Végeztek valami plusz munkát a babázás mellett, amiből egy kis mellékes jövedelmetek van? Mennyit többletet jelent ez havonta?
Figyelt kérdés
(pl. Tupperware, avon, oriflame stb, ilyenekre gondoltam).2011. ápr. 11. 13:27
1/16 anonim válasza:
gyed mellett semmilyen kereső tevékenységet nem lehet folytatni, mert ha kiderül, akkor kamatosan kérik vissz a pénzt.
2/16 A kérdező kommentje:
Mivel az általam felsoroltak NEM ADÓKÖTELES tevékenységek, így lehet velük foglalkozni.... ilyenekre gondoltam....
2011. ápr. 11. 13:35
3/16 anonim válasza:
Én pont 2 napja jelentkeztem Avon tanácsadó nőnek. :)
Régen is csináltam, szerettem! Azt nem tudom, hogy így baba mellett mennyi kis mellékest fogok tudni összeszedni, de ha meg sem próbáljuk.. Mit veszthetünk?
Amúgy konkrét válasz engem is érdekelne!
4/16 anonim válasza:
Én gyerekjátékokkal foglalkozom. Hasonlóan működik, mint az oriflame. Kb. havi 20-25e plusz pénzem van belőle. Akit érdekel bővebben, írjon privit!
Ja, és ez is adómentes tevékenység.
5/16 anonim válasza:
tupperben nagyon nagy forgalom kell ahhoz, hogy megérje. Az avonnál szerintem kisebb forgalommal is jó. De én pl pont a gyerkőc mellett haygtam abba az avont, mert nem hagyott 2 percet se beszélni hogy megmutassam a terméket, hanem rámolt, szóval ciki volt. De nyugodt gyerek mellett jó lehet. A negatívum még az volt, hogy csupa gyesessel voltam körülvéve, így kevesebb smink fogyott és egyébként is kevesebbet tudtak költeni mint előtte a dolgozó kollégák. Amúgy 10-15 ezer havonta összejöhet reálisan.
7/16 anonim válasza:
Avonozom, de a 2.5 és 1 éves törpeterroristáim mellett nem úgy van időm foglalkozni vele, mint régen...
Havi kb 10-15 ezer jön be, ünnepek táján (pl karácsony, nőnap, anyák napja), pár ezerrel több.
14.09-es, én is írtam privit :-)
8/16 anonim válasza:
Én foreverezek,havi 400 000 plussz jön.Jól írtam a nullákat,nem tévedés.
9/16 anonim válasza:
Forever! Jók, de ki a fenének van annyi pénze?! Ezt hogy csinálod?
10/16 anonim válasza:
Magyarország a 3ik helyen van világszinten forgalom szerint,kb 150 ország közül.Ez hogy lehet ?Ha drága lenne,akkor nem vennék,és nem lenne ekkora forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!