Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még akit zárkózottá tett...

Van még akit zárkózottá tett a babázás?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt is inkább kerültem az embereket, pedig előtte sokat voltam társaságban. Most 9 hós a babám, és eddig nem akartam emberek közé menni, most viszont volt egy szülinapi buli, meg dolgoztam is 2 napot, és megint úgy érzem, szívesen vagyok emberek között. Viszont amikor csak a lányommal vagyok, olyan, mintha teljesen befelé fordulnék... Ti vagytok így? Szerintetek miért van ez?
2011. ápr. 30. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet a szülés utáni hangulatingadozás. A hormonok miatt van. Bár én mind a terhességem alatt, mind szülés után is szívesen mentem emberek közé meglehet, hogy ez a problémád. Elméletileg normális. Ha jól érezted magad társaságban menj el megint! Gondolj csak bele. 9 hónapig óvtad magad mint a hímes tojást. Két évig otthon leszel. Biztos fáradt vagy és kimerült. Éjszaki sírások egyebek. Ha a társaság jó hatással van Rád, akkor uzsgyi. ;)
2011. ápr. 30. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem is zárkózottabbá tett,de nekem ez most nagyon jól esett.Előtte nap mint nap rengeteg emberrel találkoztam,boltba sem tudtam úgy elmenni,hogy vagy 10-en ne kapcsoljanak le.Ha visszamegyek dolgozni,ugyanígy lesz.Ez az 1-2 év csak a családomé,és én ezt nem bánom.
2011. ápr. 30. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.Bár én alapjából zárkózott vagyok.Amíg dolgoztam rengeteg ember vett körül,nap mint nap nagyon sok emberrel beszélgettem,de csak felszínes dolgokról.Sosem adtam ki magam teljesen.Amióta itthon vagyok/lassan 2 éve/,még zárkózottabb vagyok,és ez már nem jó!!Elkezdtünk járni a lányommal babatornára,baba-mama foglalkozásokra.De amikor ott vagyok sem tudok felszabadulni rendesen,de azért próbálok mosolyogni,és beszélgetni,mert nem akarok teljesen besavanyodni,és mindezt rázúdítani a lányomra.Pláne hogy ő nem tehet arról,hogy "ilyen" az anyja.:(
2011. máj. 1. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem változó, hogy jól érzem-e magam társaságban. Utolsó: jó hogy eljársz tornára, egy idő után biztos tényleg jól érzed majd magad! köszi a válaszokat!
2011. máj. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!