Vagy házimunka vagy babázás?
Lassan 8 hónapos lesz, örökmozgó, rettenetesen eleven kisfiú. Minden érdekli és persze mindig történik vele valami. Minden másodpercben résen kell lenni, állandó figyelmet igényel, pedig az én reflexeim és elég jók... A járókát már nem bírja ki, hiszen mászik mint a villám és felállva, kapaszkodva ide-oda lépeget is. Ha nem vagyok vele egy légtérben, borzasztó ordibálásba kezd, mert hiányol.
Sorstársaim, mit tegyek? Hogyan oldjam meg, hogy valamit tudjak csinálni mellette?
En a jarokat az etkezobe tettem, igy a konyhabol tudtam ra figyelni, es latott engemet a draga. Beszeltem hozza, mikozben mosogattam. Fozni is lehet, mikozben lat.
Amikor alszik, akkor pedig csinald meg a legszuksegesebbet, este pedig amikor lefekszik, akkor a tobbit. Ez mindenkinel igy mukodik, nem lehet mit tenni!
Ilyenkor egy aldas, amikor vannak nagyszulok, es elviszik setalni a kicsit.
Kepzeld, aki meg mar most varja a kovetkezo babajat, ujra terhes!
Én ugyan abba a cipőben voltam. Járokában egy percet nem maradt el. Én akkor végeztem a házimunkát, amikor aludt.
Hiába ellenzik a kompót, de nekem sokat segíttet, mert elvolt bent. Ha van mama, egy órát le lehet passzolni.
Kitartás!
Én kisfiam, most megy, így mégnagyobb kupit csinál! Egész nap pakolhatnék utánna, de kétszer pakolok össze, amikor alszik. Puff és ha akkor jön valaki, amikor kupivan, sajnálom: Gyerek van a háznál!!
14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!