Mit tennétek, ha anyósotok ilyen lenne?
én megkérném hogy hozza magát rendbe ha hozzátok megy és akkor leültetném és odaadnám neki. csak a nagymamája....
de csakis akkor ha normálisan megy oda!!
Hát, szerintem akkor se illene így beszélned az anyósodról, mert ha a dolgok mélyére gondolsz, "ennek a koszfészeknek" ahogy te nevezed, köszönheted a férjedet.Igen, bizonyos dolgokkal egyet értek veled, de a tiszteletet meg kell adni!
El lehet neki magyarázni sztem, hogy jöjjön tiszta ruhában, és mosson kezet, ha hozzátok megy, és a kicsi megfogása előtt szoktak kezet mosni....
És akkor mi a célod?
Amíg a szegény anyósod nem foghatja meg az unokáját, mert ő nem igazán "tiszta " ember???
Ilyeneken el kellene gondolkodnod!
Remélem találtok valami megoldást.
bocsi, azt kihagytam, hogy --amíg szegény anyósod él, addig nem foghatja meg az unokáját?
Szóval az --él--szó kimaradt
Gratulálok ismét a nagytudású, okos, léhűtő lepontozónak, aki abban látott kifogásolni valót, hogy azt írtam nem kéne így beszélnie az anyósáról?
Aki ezért lepontozott, azt el sem tudom képzelni, hogy Ők, otthon, hogyan beszélnek egymással!
A másik meg az, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, választ vár rá, mindegy hogy mi az, mert én egy egyén vagyok, saját véleménnyel!!!!!!
Üdv a sunyi kis lepontozóknak...(mert nam azt írja, hogy : te figyelj, sztem ez nem így van...-----hanem lepontoz, és sokuk még csak 18 sincs...)
Az a baj, hogy túl nagy az igazságérzetem, és felhúzom magam ilyen igazságtalanságon!
Továbbá: kedves lepontozók!!!
Akkor továbbra is beszéljen így az anyósával?És soha ne is engedje a gyermeke közelébe?
Gratula mégegyszer!!
(Én nem pontoztam le senkit!)
Kíváncsian várom a további válaszokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!