Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha anyósotok...

Mit tennétek, ha anyósotok ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Anyósom nem beszél a fiával (férjem), mert nem adta még a kezébe a lányunkat(11 hetes). Ugyanis egy alkoholista, és koszfészek! Még az hiányozna, hogy valami kárt tegyen benne, vagy leejtse. Eddig heti egyszer jött, de kijelentette, hogy nem fog jönni egy darabig (aminek nagyon örülök:)), mert nem foghatta még meg. Kutya, macska a lakásban, a kézmosás sokszor luxus neki, úgy főz, stb... Iszonyatos bűz árad belőle (szesz, kosz, lábszag). Mikor hazajöttünk a kórházból felajánlotta, hogy eljön főzni, takarítani. De ilyen ember mit takarít, aki a saját házában sem tud rendet tartani?! Így anyu jött el hozzánk, és most is gyakran jön. Ezekután sem fogom neki engedni, hogy megfogja. Egyébként nem rossz szívű (máramikor), mert mindig hoz valamit. Mi a véleményetek? Ugye nem én reagálom túl a dolgot? Ti is ezt tennétek, igaz?!
2009. márc. 31. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

én megkérném hogy hozza magát rendbe ha hozzátok megy és akkor leültetném és odaadnám neki. csak a nagymamája....

de csakis akkor ha normálisan megy oda!!

2009. márc. 31. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Mivel megváltoztatni nem tudod, el kell fogadnod ilyennek. A férjed anyja.
2009. márc. 31. 13:28
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

Hát, szerintem akkor se illene így beszélned az anyósodról, mert ha a dolgok mélyére gondolsz, "ennek a koszfészeknek" ahogy te nevezed, köszönheted a férjedet.Igen, bizonyos dolgokkal egyet értek veled, de a tiszteletet meg kell adni!

El lehet neki magyarázni sztem, hogy jöjjön tiszta ruhában, és mosson kezet, ha hozzátok megy, és a kicsi megfogása előtt szoktak kezet mosni....

És akkor mi a célod?

Amíg a szegény anyósod nem foghatja meg az unokáját, mert ő nem igazán "tiszta " ember???

Ilyeneken el kellene gondolkodnod!

Remélem találtok valami megoldást.

4/17 A kérdező kommentje:
Nem érti meg, hogy ő egy alkoholista, és hagyja abba az ivászatot, mert nem fogja fel, már van vagy 10 éve, hogy iszik, jobb már nem lesz...
 5/17 A kérdező kommentje:
Bánt egy kicsit, hogy így állunk, de nagyon féltem a pici lányomat...
2009. márc. 31. 13:30
 6/17 anonim ***** válasza:
25%

bocsi, azt kihagytam, hogy --amíg szegény anyósod él, addig nem foghatja meg az unokáját?

Szóval az --él--szó kimaradt

2009. márc. 31. 13:30
 7/17 A kérdező kommentje:
(Egyébként laktunk náluk egy kis ideig, akkor mindenkinek ki volt számolva a fejadag kaja, most meg nagyvonalúan ajánlgatja, hogy majd főz nekünk:S)
2009. márc. 31. 13:44
 8/17 anonim ***** válasza:
11%

Gratulálok ismét a nagytudású, okos, léhűtő lepontozónak, aki abban látott kifogásolni valót, hogy azt írtam nem kéne így beszélnie az anyósáról?

Aki ezért lepontozott, azt el sem tudom képzelni, hogy Ők, otthon, hogyan beszélnek egymással!

A másik meg az, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, választ vár rá, mindegy hogy mi az, mert én egy egyén vagyok, saját véleménnyel!!!!!!

Üdv a sunyi kis lepontozóknak...(mert nam azt írja, hogy : te figyelj, sztem ez nem így van...-----hanem lepontoz, és sokuk még csak 18 sincs...)

Az a baj, hogy túl nagy az igazságérzetem, és felhúzom magam ilyen igazságtalanságon!

Továbbá: kedves lepontozók!!!

Akkor továbbra is beszéljen így az anyósával?És soha ne is engedje a gyermeke közelébe?

Gratula mégegyszer!!

2009. márc. 31. 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Jól teszed az anyai ösztön nem csap be, jól teszed, én se engedném a helyedben...tegye rendbe magát, amjd utána lehet róla szó!
2009. márc. 31. 14:02
 10/17 A kérdező kommentje:

(Én nem pontoztam le senkit!)

Kíváncsian várom a további válaszokat, tanácsokat!

2009. márc. 31. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!