Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok, hogy azt akarják,...

Hallottátok, hogy azt akarják, hogy csak egy év legyen a GYED? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak országok ahol már 3 hónap után vissza kell menni dolgozni, de nekem az egy év olyan kevés. Ráadásul bölcsödék sincsenek. Hogyan fogjuk ezt megoldani, ha bekövetkezik?
2009. márc. 31. 12:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp, mert VISSZAMENŐLEG alkotmányellenes lenne bevezetni. És a már folyó ügyekre alkalmazni visszamenőleges lenne.
2009. ápr. 2. 01:11
 22/22 anonim ***** válasza:
67%

Jó, ez egyértlemű! De a kistesók?????????????????????????

36 évesen menjek újra vissza 2évet dolgozni, hogy a 2.kal is tudjak 2 év gyedre menni, noha dolgoztam már 15 évet... mert bölcsi az nála sem lesz! Vagy hirtelen építenek többszázat? 38 évesen terhes leszek és 39 évesen szülök, csak mert nincs elég jövedelmünk, hogy a gyed nélkül ellegyünk a hiteljeinkkel évekig?

És akinek még nincs gyereke? Abból nem lehet kiindulni, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene, én nyugodt vagyok,mert én úgyis sertést tartok.

2009. ápr. 2. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!