Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok, hogy azt akarják,...

Hallottátok, hogy azt akarják, hogy csak egy év legyen a GYED? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak országok ahol már 3 hónap után vissza kell menni dolgozni, de nekem az egy év olyan kevés. Ráadásul bölcsödék sincsenek. Hogyan fogjuk ezt megoldani, ha bekövetkezik?
2009. márc. 31. 12:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak most olvastam, hogy már volt ilyen jellegű kérdés...
2009. márc. 31. 12:46
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
passz, én nekem most fog a gyes lejárni gyermek megy oviba de nagyon meggondolom h legyen e második így....
2009. márc. 31. 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
"asszonyok, szüljetek gyereket, mert csökken a népesség!" de könyörgöm, hova? mire? miből? amellett, hogy bölcsödébe már a gyerek születése előtt be kell íratkozni lassan, nem is szívesen bízom az egy éves gyerekem egy idegenre.
2009. márc. 31. 12:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fel vagyok ezen háborodva! De várjuk ki a végét, hátha más megszorítások leszenk...
2009. márc. 31. 12:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem tudom,hogy mit akar ez a kormány. Más országgal akarnak minket összehasonlítani? Akkor kezdhetnék a bérekkel. Akár...
2009. márc. 31. 12:50
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a szinvonallal!
2009. márc. 31. 12:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok naon el vok keseredve én is !!

Mi lesz

Nekem augusztusban lesz a kisfiam 1 éves!!

de azt hallottam a mai babaákra ez nem vonatkozik!!

2009. márc. 31. 12:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lesznek más megszorítások, ha tényleg marad ez a pasi. Sajna. Így én sem vállalok be még egyet, mert nem a bölcsinek meg a családi napközinek szülöm a gyereket, hanem magamnak. Szeretném én eldönteni, hogy meddig maradok itthon vele és ne más döntsön helyettem.

Kíváncsi lennék hogy ennek a Bajnainak van e gyereke, és ha van vagy lesz az megy e bölcsibe egy évesen.

2009. márc. 31. 12:52
 9/22 anonim ***** válasza:
80%

Bajnai köztudottan meleg!!!Úgyhogy ő nem érzi ezt át.

Én se vállalok így másodikat....most ne magunknak hanem másnak szüljem??!!Na ne már!

2009. márc. 31. 12:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap azt mondták be,hogy három gyermek édesapja,de nekik szerintem nem lenne gond,hogy hova tegyék a gyereket(magánbölcsi,ovi),amit mi nem tudunk kifizetni.Meg különben is nincs is hova visszamenni dolgozni,hisz minden hol létszámleépítés van,vagy nincs elég munkanélküli?Hát így még több lesz,sajna.Az én fiam 7hónapos,de remélem,hogy minket ez nem érint.
2009. márc. 31. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!