Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállaljak gyereket ezesetben?...

Vállaljak gyereket ezesetben? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nagyon vágyom egy kisbabára. A körülmények is megfelelnek, anyagi helyzet is, a férjem is akarná. Csak az a baj, hogy mikor erre gondolok, csak kisbabával látom magam, arra vágyom, a nagyobb gyerekek kifejezetten idegesítenek. Van mellettönk egy játszótér, egész nap visítoznak ott a gyerekek és bevallom nagyon idegesít. Ez majd változik, mire akkora lesz a gyerekem? Vagy a sajátom nem fog idegesíteni? Vagy nem vagyok még elég érett az anyasághoz? Várjak még? Egy kisbabára viszont nagyon vágyom, bele tudok könnyezni, mikor kisbabás anyukákat látok. Annyira szeretném már berendezni a babaszobát, itthon lenni a gyerekkel, erre mind nagyon vágyom. De a hisztizős, visítozós, kiabálós ovodás korú szomszédgyerekektől meg a falra mászom. Szerintetek?

25/N

2011. júl. 11. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
A saját lányom imádom, de más gyermeke sokszor idegesít engem is. A játszótéren nem is tudom mit utálok jobban: az elkényeztetett kölyköket vagy a dögunalmas anyukákat..Nem rajongok én sem az idegen gyerekekért, mert sokszor teljesen másképp reagálnak dolgokra, mint a lányom vagy ismerősök gyermekei.Pl a lányom nagyon barátságos, bújós, odament a múltkor egy kisfiúhoz, üldözte szinte, játszani akart vele, arra az megfordult és akkorát lekevert neki, hogy azt hittem én adom a másikat az apjának, akivel lenn volt. Az utcánkban lakó gyerekek is borzalmasan idegesítenek, mert mind sznob, nem alacsonyodik le az "albérlőkhöz", a sorozatos dicsekedéseket meg unom, mert másról sem tudnak beszélni az ovisok itt, hogy bebe, nekik ez meg az van.. Ja, és nem is szívesen játszanak a lányommal. Szóval maximálisan megértem, hogy nem szereted a gyerekeket, a húgom sem, ő veled egyidős, de ő meg még szülni sem szeretne, de a lányom meg imádja. A sajátoddal hidd el másképp lesz!
2011. júl. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!