Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk, kismamák?

Mi lesz velünk, kismamák?

Figyelt kérdés

Kiakadtam az új megszorító csomagon, amit az új kormány tervez! Megszüntetik a szocpolt, a félszocpolt, befagyasztják a családi pótlékot, a gyedet csak 1 évig akarják adni, stb.

Én pokolian kétségbe estem!

Most sem élünk nagy lábon, gondolom ezzel nem vagyunk egyedül, ilyen-olyan okokból kiestünk minden támogatási lehetőségből, le kellett fújnunk a tetőtér-beépítést, mert egyszerűen nem fér bele a keretbe a törlesztőrészlet, és akkor ha még az a nevetséges összegű gyed/gyes sem lesz (esetemben 40e. a gyed )?

Ezért fizettük éveken át a tb-t?

És maradjon az ember nyugodt, miközben ott ugrál a picur a hasában?

2009. márc. 30. 17:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam, hogy a már megfogant gyerekekre ez még nem fog vonatkozni. Csak az a baj, hogy nekem nem fogant meg, pont ma jött meg.
2009. márc. 30. 18:02
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vele egyedül. Nekem tegnap lett + a tesztem és ezt ma olvastam. Nem tudom, hogy mi lesz velünk. Ha ezeket bevezetik tényleg mehetünk a híd alá a gyerekekkel és ez sajnos a mi esetünkben nem túlzás. :( Teljesen el vagyok keseredve és fogalmam sincs, hogy mi lesz.
2009. márc. 30. 18:02
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy a már megfogant gyerekekre nem vonatkozik? Vagy inkább úgy kérdezem kiket érint? Szintén a jövő május elseje után szültettekre vonatkozik ahogy eleve akarták?
2009. márc. 30. 18:04
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen elvagyok keseredve:((

Fogalmam nincs, hogy mi lessz velünk-is-.

Albérletben tengődünk nemsokára 2gyerkőccel. Egyik napról a másikra élünk úgy hogy párom megszakad a egésznapos munkába:(

Nagyon félek!!!:(((

Ma az oviba is jól kiakadtam! Ápr.6-7-én kell befizetni a kaját, de nemtudom, hogy miből ha 10-én van fizetés!?

2009. márc. 30. 18:07
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Belinkelnétek, hogy hol olvastátok?
2009. márc. 30. 18:07
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ezen agyalok most! Én is hasonlóan hozzád, nagyon kétségbe vagyok esve! Miért azokat bántják, akik normálisan élnek, dolgoznak, adják a pénzt az államnak és akik szülnek ennek az országnak??? Miért nem vonják meg azoktól a segélyt pl, akik nem hajlandók dolgozni?

Most sem könnyű kijönni a kis pénzből, mi lesz ha megvonják ezt a keveset is? Nem tudom, de ezek után igen el fogok gondolkodni rajta, hogy egyáltalán merjünk e majd e mellé a picúr mellé vállalni még egyet. Pedig még meg sem született! Borzalmas! Hihetetlen, hogy így lesüllyed az ország! Miért nem a nagy emberektől vonnak meg juttatásokat? Miért a kis emberen tudnak csak spórolni? És akkor szüljünk erre a világra? FÉLEK!

2009. márc. 30. 18:08
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit! A férjem most keres másodállást! Ha ez összejön, alig lesz velünk, csak hogy legyen mit a tejbe aprítani! Nem akarom a férjem elveszíteni emiatt a szemét ország miatt! :(
2009. márc. 30. 18:10
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elszomorító hogy miután azt mondják hogy egyre kevesebb gyerek születik ilyeneket csinálnak

Nekem még 2 hetem van hátra ebbe az évbe csak sorra jöttek a meglepetések azért már előre félek mi lesz még itt

Szerettünk volna még 1 babát késöbb nah de egy ilyen országba még ezt az egyet se lesz egyszerű felnevelni és bármit is mondanak késöbb csak rosszabb lesz minden és nem jobb

2009. márc. 30. 18:12
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam,hogy amikortól ez érvényes lesz onnantól 300 napon belül születettekre még nem vonatkozik. Tehát akik már hamarabb megfogantak, mint ahogy ezt a baromságot kitalálták.
2009. márc. 30. 18:15
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 1 évig jár a gyed, utána a gyes, de dolgozni nem tudsz elmenni, mert bölcsődei férőhely az nincs. :x Aztán fizesd a fűtésszámládat amire még támogatást sem kapsz havi 25e-ből.
2009. márc. 30. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!