Mi lesz velünk, kismamák?
Kiakadtam az új megszorító csomagon, amit az új kormány tervez! Megszüntetik a szocpolt, a félszocpolt, befagyasztják a családi pótlékot, a gyedet csak 1 évig akarják adni, stb.
Én pokolian kétségbe estem!
Most sem élünk nagy lábon, gondolom ezzel nem vagyunk egyedül, ilyen-olyan okokból kiestünk minden támogatási lehetőségből, le kellett fújnunk a tetőtér-beépítést, mert egyszerűen nem fér bele a keretbe a törlesztőrészlet, és akkor ha még az a nevetséges összegű gyed/gyes sem lesz (esetemben 40e. a gyed )?
Ezért fizettük éveken át a tb-t?
És maradjon az ember nyugodt, miközben ott ugrál a picur a hasában?
Én is teljesen elvagyok keseredve:((
Fogalmam nincs, hogy mi lessz velünk-is-.
Albérletben tengődünk nemsokára 2gyerkőccel. Egyik napról a másikra élünk úgy hogy párom megszakad a egésznapos munkába:(
Nagyon félek!!!:(((
Ma az oviba is jól kiakadtam! Ápr.6-7-én kell befizetni a kaját, de nemtudom, hogy miből ha 10-én van fizetés!?
Én is pont ezen agyalok most! Én is hasonlóan hozzád, nagyon kétségbe vagyok esve! Miért azokat bántják, akik normálisan élnek, dolgoznak, adják a pénzt az államnak és akik szülnek ennek az országnak??? Miért nem vonják meg azoktól a segélyt pl, akik nem hajlandók dolgozni?
Most sem könnyű kijönni a kis pénzből, mi lesz ha megvonják ezt a keveset is? Nem tudom, de ezek után igen el fogok gondolkodni rajta, hogy egyáltalán merjünk e majd e mellé a picúr mellé vállalni még egyet. Pedig még meg sem született! Borzalmas! Hihetetlen, hogy így lesüllyed az ország! Miért nem a nagy emberektől vonnak meg juttatásokat? Miért a kis emberen tudnak csak spórolni? És akkor szüljünk erre a világra? FÉLEK!
Kicsit elszomorító hogy miután azt mondják hogy egyre kevesebb gyerek születik ilyeneket csinálnak
Nekem még 2 hetem van hátra ebbe az évbe csak sorra jöttek a meglepetések azért már előre félek mi lesz még itt
Szerettünk volna még 1 babát késöbb nah de egy ilyen országba még ezt az egyet se lesz egyszerű felnevelni és bármit is mondanak késöbb csak rosszabb lesz minden és nem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!