18-19 hetes kismamák! Hogy vagytok, hiszen már valamennyien túl vagyunk az ilyen-olyan "remegős" teszteken, vizsgálatokon stb. Volt-e valakinek valamilyen érdekes tapasztalata, amit szívesen megosztana velünk, mert tanúlságos?
HAli,
Én holnap töltöm a 18-at. Pénteken genetikai __UH, remélem minden rendben, még az ÁFP-t sem tudom.
Eddig minden OKÉS..:)) 3 napja érzem a picúr mozgását is.
Csak most megint növekedési szakasz lehet, mert nem nagyon bírom most az állást, ülést.
Egyébként jól vagyunk, remélem Ti is...
Mindenkinek jó egészséget kívánok.
előző vagyok: ha csak ennyi baj van, az nem gond..több ne is legyen.
Ha első babád, akkor még nyúlhatnak a szalagok.
Nekem 2. babó, én a nyúlást már nem érzem.
Sziasztok,
én 19 hetes vagyok. Kedden lesz genetikai UH, nagyon kíváncsiak vagyunk a gyerkőc nemére:)
Én is érzem már a mozgásokat, néha akkorákat rúg, hogy a párom is érzi:) Kis birkózó van a pocimban:)
A házimunka nekem is nehezebb, gyorsabban fáradok. A babó meg néha úgy tud elhelyezkedni, hogy felállni is nehéz...a görcsök is még megvannak...a pocim most kezdett el igazán növekedni. Emiatt a hajolgatás már nem megy olyan könnyen, mint régen.
Ti hogy álltok a súly-dologgal? Nálam most mintha már kb 2 hónapja beállt volna...olyan 1-1,5 kg jött fel az elmúlt időkben. Nem nagyon látom, hogy híznék (szerencsére), viszont étvágyam az van...növekszik a kicsi biztos:)
Mindenkinek további probléma mentes babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!