Mi lesz velünk kismamák ha elfogadják az új miniszterelnök megszorításait? Gyed 1 év, csp eltörölni, szocpolt megszüntetni.
Hogy mikortól vezetik be, még nem tudni. De az előirányzatok szerint (tegnapi média) a csp-t "csak" befagyasztják, ami azt jelenti, hogy nem törlik el, de nem fog emelkedni.
Szép kilátások egyébként... :((((
Nem tudom mikortól lépne hatályba. Eléggé elkeseredtem én is, most 6 hós a lányunk, de szerettünk volna még legalább 1 babát - de így eléggé esélytelennek tűnik :(
Annyira ellehetetlenítenek, hogy a végén kénytelenek leszünk külföldre menni, persze az sem kánaán, ezzel tisztában vagyunk, De legalább a tisztességes munkáért kapott bérből meg lehet élni anélkül, hogy azon agyaljunk, holnap miből veszünk kenyeret... nemhogy még gyereket vállaljunk :S
Tehetetlenek vagyunk, mert mint mi egyszerű állampolgárok véleményére nem kiváncsiak a nagyokosok, csak egy hónapot próbálnának úgy ki, hogy minimálbérből éljenek és ők is megéreznék,
21 hetes kismama
2. vagyok, nem értem, miért kellett lepontozni?
Én is a kérdésre válaszoltam...
Én tegnap, mikor meghallottam, hogy 1 évre akarják csökkenteni a gyedet, elsírtam magam. (nyilván a hormonok miatt is, a másodikat várom épp).
Egy ilyen döntést nem lehetne egyik pillanatról a másikra bevezetni!!!! pl. akik most már terhesek, még abban a hiszemben vállalták a gyermeket, hogy a 2 éves gyedre számítottak. (És itt a számítás szót nem a nyerészkedésre értem, hanem arra, hogy végiggondolták, fizetni tudják-e a rezsit, a kaját) (Egyébként az is épp elég szomorú, hogy manapság már komolyan ki kell sakkozni minden fillért, hogy mikor jöhet egy baba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!