Mi lesz velünk kismamák ha elfogadják az új miniszterelnök megszorításait? Gyed 1 év, csp eltörölni, szocpolt megszüntetni.
Én az első babámmal vagyok állapotos,8évig vártam rá!Borzasztó,ami ebben az országban folyik!Véleményem szerint,nem ezen járandóságokon kellene,megszorításokat végezni,hanem a tisztelt képviselő urak,hölgyek fizetését kellene csökkenteni.És nem végkielégítést adni,egy év után nekik,pláne nem a válság kellős közepén!!!Szégyellhetik magukat!
De sajnos ezen helyzetben,mi tényleg csak,apró,kis,félreseperhető személyek vagyunk!A döntéseket ők hozzák,mit sem törődve a következményekkel!!!:((
Nálunk a bölcsibe csak úgy vesznek be gyereket,ha már szobatiszta!Majd ők fogják pelenkázni,nem?A másik meg az,hogy mindenki maga szeretné a babáját járni és beszélni tanítani,és nem szeretné,ha a gyerek első szava nem anya v. apa lenne,hanem pl.dadus.
Nem tudom hogy gondolták ezt!Majd viszem a gyerekemet a magammal a Tescoba,ugyanis ott güriztem míg babás nem lettem.
13hetes
11,28-asnak üzenem, hogy @nyád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuti nincs gyereke, vagy ha van, az ilyennek minek a csudának. vagy már vén szipirtyó! Borzasztó az ilyen! Menj te külföldre, nekünk ez a hazánk!
én vagyok az aki írta hogy külföldön sincs aranyélet. It én az emigránsakról beszélek. mert logikus hogy minden országban először az állampolgárt dolgozatják. Én Angliába éltem. Már egy ideje hazajöttünk és kint maradt ismerőseinkkel tartjuk a kapcsolatot. Tömegével jönnek haza a magyarok. Nincs munka! SEMMI!!! Angliába is gazdasági válság van! az lehet hogy az angolok ebből sokat nem éreznek,de a kitelepültek annál inkább.
Erre írtam,hogy minek kimenni,nem lenne ott sem jobb dolgunk.
Kérdező! Bocsi az OFFolásért! :(
A 11.28as válasszal mi a gond?
Én is felháborodom ezen, amúgy sem élünk jól, ha a nagy átlagot vesszük. És hova adjam be a gyereket, mikor a bölcsődék már így is tele vannak? Én előrehozott választás párti vagyok, mert ez nem állapot, amit itt akarnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!