Én csak alanyi jogon kapok majd gyest, mert megszünt tavaly a munkahelyem. Mi lesz most velünk kismamák, hogy megválasztották az új miniszterelnököt? Az alanyi jogon járó gyest eltörlik? Ha igen mikortól?
Figyelt kérdés
Tavaly májustól szeptemberig volt munkaviszonyom és utána januárig voltam munkanélkülin,és munkanélküli ideje alatt lettem terhes.Akkor mi fog járni nekem?2009. ápr. 14. 19:57
1/3 anonim válasza:
A GYES-t nem törlik el, csak 3 évről 2-re kurtítják. Ez a terv!
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Ha már most babát vársz,akkor rád nem érvényes a gyed,gyes megrövidítése! Szóval kapsz gyest három évig. Nekem járt a tgyás,utána meg a gyes,de nekem szülés elött egy hónappal járt le a munkanélkülim. Ezt az oepnél kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!