Melyik az a mese/rajzfilm ami "gyerekeknek" való, de téged a hideg ráz tőle?
Én szeretem a meséket, így a legtöbbel nincs is bajom. A Verdákat kb. 150x láttam, ill. csak hallottam már, így kívülről tudom a szövegét :))))
Viszont, tényleg van 1-2, amitől a hideg ráz:
- Dorothy a dinoszaurusz, vki írta már, tényleg nagyon gyp-s a hülye rózsateájával és a rózsazenekarával,
- Eperke, annyira idióta, igazi hülye p.csákat akarnak csinálni a kislányokból (szerencsére nekem csak fiaim vannak),
- Én kicsi pónim, na ez meg a másik agyleépítős baromság, ráadásul nem is gyerekeknek való szerintem, némelyik rész tök félelmetes.
A Minimaxon megy még 1-2 förtelem, pl. Vízcsepp mester, Gömbőrök stb.
Teletubbies: 3 éves lesz a lányom, ő se bírja nézni, mindig is utáltuk kollektíve :-)
Minimentők: az éneklős részektől kivagyok, jááááááj.... Ő viszont szereti
Bogyó és Babóca: nekem úgy egészében véve nem tetszik, ő szereti
Lazy Town: szintén nem tetszik, de ő imádja!!!
néz még Kisvakondot, Eperkét (a régi tipusú rajzoltat, és nem az új neonszínű plázacicás eperkét, az valami undormány szerintem!), Dorát és Diegot. Kevence még a Gryllus Vilmos féle maszkabál meg a minimaxos Gyerekdalok és mondókák.
Mást nem néz, tv-nk nincs is egyáltalán
Én kicsi pónim.
(Pedig fiam van)
Mi dvd-n vettük meg a lányomnak a Hello Kittyt.Hát valami szörnyű,de komolyan mondom.A szereplők csak hümmögnek,a mesélő beszél,de nagyon idegesítő egy mese.
Ezen kívül utálom még a Sid,a kis tudós főcímzenéjét.Agyrém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!