Melyik az a mese/rajzfilm ami "gyerekeknek" való, de téged a hideg ráz tőle?
Én a Dórát és a D8iego-t szeretem, meg a Kaylan-t is.
Az meg hogy magyarok vagyubk még nem jelenti azt, hogy csak magyarul kell(ene) beszélnünk.
A magyar Népmeséket sem szeretem, szirntem kimondot horrormese.
Nálunka fő kedvenc a Spongaybob a nagyfiam(11) és párom(38) tátott szájjal nézik:-)))))
07:59-es és utolsó vagyok
Amikor fiam kicsi volt-3 év körüli- sokat nézte a Rolli, Polli, Olli-t.
Ment a Minimax-on és kazettán is megvettük neki.
Egy idő után azzal is ki lehetett kergeti a világból:-))))
Elmo világa - a falra mászok tőle.
Nem szeretem a Bogyó és Babócát.
Én kicsi pónim - még a fiam is szól, hogy kapcsoljam ki, mert fél!
A duck tv--n szinte minden.
Első vagyok
Na igen, Nihao, Kaylan
A lányom egy hétig mondogatta mindenhol utána, hogy HŰE, amit mindenki hülyének értett, pedig csak a meséből ismételgette a havat.
Azóta elkapcsolom.
A Minimentők : JAAAJ, DE VESZÉLYES :-D
A Woofy sem semmi a ál plüss kutyával, ami igazi, de sose kakál vagy pisil be, mert olyan okos, és nincs szaga, mint a kutyáknak általában, és egy ágyban alszanak...
Azt hittem csak én nem szeretem a Bogyó és Babócát, Annyira istenítik mindehol a könyvet és rajzfilmet is.
Nekem nagyon szájbarágós és kicsit "nyomi", de hát ha gyerekek szeretik, akkor az a lényeg.
Fiam imádja a Kisvakondot. Van neki pár DVD-je is. A legtöbbel semmi bajom, de van egy, amiben beszélnek. Hát az valami szörnyű. Le tudnám magam kaparni amikor meghallom, hogy a Nyuszi mondja a Süninek, hogy "ébresszük fel a vakondot" meg a többi hü.ye duma benne. Váááá!!!
A hideg ráz még a George a bajkeverő majomtól és a Dinóexpressztől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!